reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A wiecie, że ja we Wrocku jeszcze nie byłam a słyszałam, że to takie piękne miasto. Kiedyś musimy z P. dojechać tam w końcu. W ogóle to marzyliśmy zawsze, żeby zamieszkać w Krakowie.
Magda no ej no, siostre Ci wybacze jakoś. Ty i mam jesteście spoko, o!
Fiona takie imiona w Polsce wiadomo, że raczej by się nie przyjęły ale sądzę, że tam u Was to takie popularne.
Fifka...chylę czoła.

Sog..Ty to uważaj bo ja to zadzwonię z pociągu, że proszę mnie odebrać z dworca i co? I rzucasz wszystko i jedziesz

Ja sie pisze :D Moj J tez uwielbia Wroclaw :) Nawet we Wroclawiu rodzice go zmajstrowali :D :p eheheh Moze tez powinnismy tam sprobowac ;p

Ha już byłam we Wrocławiu nie raz i nie dwa... zresztą nie ma miasta w Polsce (takiego większego) w którym nie byłam... I w Oleśnicy i w Tarnowie... Tylko wtedy jeszcze was nie znałam jak tak podróżowałam...

Sog Ja też się wpraszam! Tyle ze dla mnie to drugi koniec Polski! :-D

Dziurko ale ja Ciebie kocham :-) Ty jesteś z tych fajnych Kaś które udowadniają mi ze są wyjątki od reguły!

Dziurka ja mam krakowa dosyc :D Mieszkalam tam 2 lata ;D I nadal tam studiuje ;p Wiec w meisiacu bywal okolo 6 razy :)

Podbijam Magd.y pomysl :D

reklama
Do góry