reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No ja bym zaprosiła do siebie, blisko góry i jeden z większych parków jurajskich w europie. No a przede wszystkim JA:-D
Tylko gdzie ja bym Was upchała, w sumie to piwnice mam sporą:-D

She no właśnie, żeby wynajmować nie trzeba było tylko w swoim.

reklama
Fifka łoooo...to wy się po domu chyba ganiacie. Ja mam połowe mniej a i tak miejsca od cholery, przynajmniej na razie
W Białymstoku....a monopolowe dobre macie?:-D

boziu wyjść na godzinę i już tyle naprodukowały:szok: normalnie paluszki trzeba Wam pozszywać:-D
ejj Szczecin też piękne miasto... dużo centrów handlowych i rozkopanych ulic... jest co robić:-D;-)

Mamy :-D U nas jest taka sieź sklepów "Adamba" znana z dużego wyboru i niskich cen!

My mieszkamy w domu nie w bloku, to tu jest troszkę inaczej. My użytkujemy tylko dwa pokoje, bo jeden (ok 40m2) jest w stanie surowym i czeka na remont - Boże co zrobić z takiego wielkiego pomieszczenia? Ja to myślałam na dwa pokoje dla dzieci w przyszłości podzielić...

Fifka ja jakbym miała taką powierzchnie to zrobiłabym salon z kuchnią i jadalnią a z tego wielkiego co macie podzieliła na dwa i z jednego zrobiła sypialnie dla rodziców a z drugiego pokój dziecięcy.
Wiesz mnie daj powierzchnie to zaczne szaleć.

A wiesz to nie takie proste... To jest jeden ogromny dom podzielony na dwa mieszkania i my nie mamy powierzchni kwadratowej czy prostokątnej... tylko podłużną... można by powiedzieć ze jest jedno pomieszczenie obok drugiego a jeden pokój jest przejściowy z sypialni do łazienki i jak tamten duży będzie skończony (znaczy pewnie będą z niego zrobione dwa) to wtedy kuchnia robi się przejściowym pomieszczeniem... Kuchni nie bardzo jest jak przenieść bo to wszystkie rury trzeba rozwalać - dużo kasy i zachodu...

reklama
Dziurko a gdzie się wpraszasz?? do mnie??na kawusię i ciastko??żeby pocieszyc?? zapraszam zatem do Wrocławia:)

N to ja się też wpraszam bo też słyszałam, że Wrocław piękne miasto i baaardzo chciałabym odwiedzić!!! Wybieraliśmy się z mężem na rocznicę ślubu ale ostatecznie finanse nam nie pozwoliły :-(

|A ja zamiast się położyć spać to zaczęłam szperać po Allegro i patrzcie co znalazłam DETEKTOR TĘTNA PŁODU, LCD, NOWY, +ŻEL, KURIER 0zł (1723106021) - Aukcje internetowe Allegro nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje :szok: co też ludzie nie wymyślą, ale nie ukrywam, że fajnie by było coś takiego mieć w domku.

Ja będę miała pożyczony stetoskop ale nie wiem czy cokolwiek usłyszę

Ostatnia edycja:
Do góry