reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A tak apropo hehe to zdradzał mnie z MAgda i Kasia :p

Nie no raczej nie ze mną... :-) ja to jeszcze gówniarz jestem a już 5 lat z moim obecnym małżonkiem się męczę a więc wcześniej to były krótkotrwałe dziecięce miłostki :p

Oooppss nie chcący!! Zapomniałam, że wcześniej już pisałam posta :)
Ale co do Katarzyn to też mam uraz :baffled::baffled:

O ja też na suwaczku same "1" :-) nawet nie wiedziałam

Ostatnia edycja:
reklama
Lena my obstawiamy Hanie, troszkę ze wzgledu na tą właśnie Anie. Wiem, że fest popularne ale mnie się tak podoba....
Lenka...kopne Cię za tą KATARZYNE
She..a pfffff....no wiesz....:-D
Sog kochana, co tam u Ciebie? Byłaś u lekarza, wszystko w porządku ?
Kochana ja wczoraj byłam na becie bo mam 43 dc ale wyszła tylko 2,4. Nie ma Klari bo ona miała liste testujących

Fifka i Magda...powiem wam ze moja kolezanka cała ciąże czuła ze bedzie syn tak mocno a urodziła się córa wiec tez nie wiedziała o co chodzi tymbardzej ze nie chcieli znac płci...wiec nic nie jest przesądzone i nasze przeczucuia bywaja mylne...wiec wszystko przed wami

She to trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
wiem wiem ;p Tak tylko wspomniałam :D Ale jakos tak w moim zyciu jak cos sie dzieje nie tak to czesto zamieszana jest jakas magdalena albo katarzyna :D

She to bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że przez to ja nie kojarzę Ci się źle!! Bo ja na prawdę dobra dziewcynka jestem.... :-(
Dziura sorkiiiiiiiiiiiiiii ale gafa :p:p:p:p :zawstydzona/y:

Ja staram sie nie mieć żadnych uprzedzen do Pan noszacych te imiona :D Wy dziewczynki mnie tu milo zaskakujecie :D Poprostu trfilam na wredne wyjatki ;p

Sog niewiem co ci napisac ale ja trzymam za ciebie kciuki :D :*

reklama
Sog [/B]kochana, co tam u Ciebie? Byłaś u lekarza, wszystko w porządku ?
Kochana ja wczoraj byłam na becie bo mam 43 dc ale wyszła tylko 2,4. Nie ma Klari bo ona miała liste testujących

Dziurko u mnie raz lepiej a raz gorzej ale jakos do przodu małymi kroczkami....u lekarza jeszcze nie byłam bo czekam az skoncze krwawic i dzisiaj takie resztki ze chyba jutro lub w pt się wybiore i sprawdze wszystko....ból brzucha z dnia na dzien mniejszy ale jade na prochach przeciwbólowych zeby o tym nie myslec....troche mi się osłabił organizm wiec dwa dni przespałam....ale juz dobrze i musze wiecej się oszczedzac...:):)
wczoraj wyrzuciłam testy z II krechami i chwilowo było smutno ale przeszło , a dzisiaj dzielnie wyrzuciłam wszystkie zdjecia z kompa...jakos nie umiem wróci do mysli ze nic z tego nie bedzie i zmienic znów plany bo juz się przestawiłam na inny tryb....eh

Trzymam zatem kciuki,żeby wszystko było dobrze i nie wrózył ten długi cykl nic złego:):)

Ostatnia edycja:
Do góry