reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sun : wiesz moja mama nie mówiła teg ow sposób ktory robił mi przykrość ,raczej mowiła to piszczotliwie, a ja udawałm ze sie gniewam :)) - bo ogolnie to nie miałm nigdy większych problemów z wagą, po prostu nie jestem filigranowa i nawet jak schudne to nie bede, mam ciezkie kosci :)) moja mama zawsze uważała ze jestem piekna, mądra, i tp jak to mamy przewaznie dla nich dziecko jest najłdniejsze

Acha... no to teraz wszystko rozumiem... bo mojej kuzynce to mama nie mówiła niestety pieszczotliwie... :-( i to jest przykre...

Fifka no mój też komputerowiec :-) i czasami jest wojna o kompa...

reklama
A ha wiem co jeszcze chciałm zapytać ,czy używacie jakiś krem na rozstępy ??? bo ja mam już na tyłku wielkie blizny, chociaz jeszcze nie jestem w ciazy - więć prosze jak jakiś uzywacie i widzicie efekty to napiszcie mi nazwy

Ja dopiero od ciąży używam, ale od początku smarowałam się oliwką Nivea Baby a od 4 miesiąca kupiłam krem na rozstępy ziajka - mamamia :-)

Ostatnia edycja:
moj tez na kompie siedzi, sczegolnie lubi na kurniku grac :)

Magda_lena dzieki za odpowiedz, ja oliwki nie uzywam ale moze warto zacząć.

fifka: moj własnie ostatnio tez cos o 2gim laptopie nawija, ale ja jakoś nie mam chęci bo za laptopa wolę witrynę do d. pokoju :))

sun: wiem ze to przykre, pamietam takie jedno zdarzenie, jak byłam z kolezanka na discko, ona jest tak tęższa i grubsza, i jak wychodziłysmy na dwor to taki jakis typ powiedział do niej "ty wielorybie " czy coś w tym stylu - tak mi sie zrobiło za nia przykro, nie wiedziałm co zrobić ,ale ona mowiła za duzo razy takie teksty słyszała zeby sie nim przejmować, nie wiem tacy faceci to powinni w kamieniołomach z maczugami siedziec

Ostatnia edycja:
Fifka my wieczorem siedzimy zazwyczaj na kompach :-) ale oczywiście przytuleni do siebie :-) aż takim maniakiem komputerowym nie jest :-) bo w pracy ma do czynienia z komputerami, tablicami multimedialnymi itp.

strona 2690 moja historia.. więc w granicach tych stron opisywane były nasze poznania się z lubymi :-)

Ostatnia edycja:
no chyba przeczytałam wszystkie opowieści i nikogo nie pominęłam :)) fajne ,radosne, ciepłe, milutkie :))

no jeszcze tylko połtorej godzinki i do domku

reklama
Do góry