reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jeera to gratulacje :) Opowiadaj co to za praca :) (oczywiscie jak mozesz)

ej no żadna rewelacja to co każdy :) Bo u mnie jest problemem że ja niemieckiego to tak piate przez 10... ja jestem anglojezyczna a moj naszczescie anglo i niemiecko... chociaz pilnie sie ucze :) wiec za jakis czas cos lepszego powinnam znalesć :)

Jeera moze beta hcg zrob
jak bym była w polsce to bym zrobiła ale teraz to ja poczekam jeszcze troszeczke jak nie bedzie @ to zrobie teścik a póżniej jak by co do lekarza... w sumie pierwszy raz sie jakos nie przejmuje... błogi spokój :)

Jeera hejhej dlugo Cie nie bylo;) trzymam kciuki, moze to dzidzi, jak nie to za miesiac i tez noworocznie bedziesz testowac;D ratulacje nowej pracy!!! to teraz bedziesz jeszcze mniej czasu z nami na bb;/

mam wrazeniem ze nam sie w wiekszosci w tym miesiacu cos poprzestawialo heh

Oczekujaca suknia kompetnie nie w moim stylu ale fakt faktem ze wrazenie robi i na pokaz mody bym ja zalozyla hihi;D

Kwiatuszekq moze to jeszcze nie @ kto wie, trzymam kciuki!

Ata trzymam mocno kciuki za testowanko, oby to bylo to!! Mam nadzieje;D

Ela trsymam kciuki za dzisiejsza wizyte!! Napis nam od razu co i jak;) Ja bylam w 6t1d i jeszcze serduszka nie bylo i zarodka praktycznie nei bylo widac, ale moze u CIebie bedzie inaczej..oby kochana!

Co z Ania i nasza tabelka??????????????

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry