reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzien dobry,
Malwinka suknie nie w moim stylu, takze ciezko doradzic.. ale tak jak pisze Lilou wszystko zalezy od Twoich wymiarow, wzrostu itp, no i czy preferujesz styl jak ja go nazywam 'na bogato' czy skromnie.. ja to drugie;)
Oczekujaca wredna @, ale zaczynasz nowy cykl, takze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo;) W takim razie czeka Cie swiateczne testowanko z tego co licze;p
BigChild ja dzis welniany sweterek i pierwszy raz plaszczyk z pierzem;p nie jest zle, ale cala operacja dojazdu do pracy zajela prawie 2h!

ja znalazłam suknie która by mi sie w zyciu nie podobała ale jak ja zobaczyłam to sie zakochałam

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

ja tez wole skromne ale ta przebija wszystko ;D

hejdziewczyny:)))
u mnie dzisiaj 28 dc. i powiem wam ze jak narazie nic nie przyszlo...;))) AL NARAZIE NIE TESTUJE,POCZEKAM JESZCZE Z DWA DNI.... ALE TRZYMAJCIE KCIUKI:))) ODEZWE SIE WIECZOREM MOZE BEDZIE BEZ ZMIAN:-)

ata trzymam z calej siły słonce i oby ta wredota sobie inne miejsce znalazła ;D

reklama
Witam witam po długiej nieobecności... ale nadrobiłam wszystko :) tyle babetek mialo testowac i co????? Ja tam niby miałam być testujaca 28.11... i przed tym bolal minie brzuch... juz chyba tydzin wczesniej... od 28 poprostu cisza... temperatura ponad 37,2 utrzymuje sie ponad tydzien (chociaz ja nigdy nie mierzylam temp, tylko teraz mnie wzielo) ... czasem mam jakies skurcze ale tylko pojedyncze ni w sumie nie wiem czy tak jak na @... W sumie to mi chyba @ teraz nosem idze bo juz chyba 3 dzien krew mi z nosa leci :) Ale robiłam dzisiaj bobo test i du...a nic kompletnie, nawet cienia cienia nie widac.... :( A to już 31dc a u mnie to zawsze 27-29 trwalo, ale chyba sie coś poprzesuwało .... W sumie nadziei na bejbika to nie mam... bo mnie piersi nie bola... Pewnie coś sie poprzestawialo... ale nic czekam dalej :)

bolace piersi to nie znak na bejbika i bez nich dziecko moze byc hahahaahhahahahha jeera

tzrymam kciuki z całej siły - poczekaj jeszcze kilka dni i jak sie @ nie pojawi to zrobjeszcze jeden test i jak ten wyjdzie negatywny to do lekarza słonce odrazu jak sie @ nie pojawi .Ale nie trac nadzieji - wszystko jeszcze jest mozliwe;P

bolace piersi to nie znak na bejbika i bez nich dziecko moze byc hahahaahhahahahha jeera

tzrymam kciuki z całej siły - poczekaj jeszcze kilka dni i jak sie @ nie pojawi to zrobjeszcze jeden test i jak ten wyjdzie negatywny to do lekarza słonce odrazu jak sie @ nie pojawi .Ale nie trac nadzieji - wszystko jeszcze jest mozliwe;P

tak wiem że piersi to nie znak... tez planuje ze jak sie nie pojawi @ za kilka dni to ide do lekarza :)

lekarz jest w stanie swierdzic ciaze dopiero tak od 6 tyg ciazy jeera - bo macica sie podobnie rozpuchla jak i na @
ja bym w ten dzien przed lekarzem jeszcze tescik zrobiła bo napewno sie zapyta jak @ nie bedzie, albo bete jak wolisz słonce.

z drugiej strony jak nie chcesz juz nic robic to tez oki - poczekaj co ci lekarz powie jak bys poszła ;D

Ale trzymam kciuki

lekarz jest w stanie swierdzic ciaze dopiero tak od 6 tyg ciazy jeera - bo macica sie podobnie rozpuchla jak i na @
ja bym w ten dzien przed lekarzem jeszcze tescik zrobiła bo napewno sie zapyta jak @ nie bedzie, albo bete jak wolisz słonce.

z drugiej strony jak nie chcesz juz nic robic to tez oki - poczekaj co ci lekarz powie jak bys poszła ;D

Ale trzymam kciuki

W sumie wież mi że jest to 13 cykl bez tabletrk anty... i staranek... wiec jakos na mnie nic nie robi wrażenia :) A jeszcze dzisiaj wkoncu dostałam prace wec jestem happy :) Wiec co by nie było bedzie dobrze :)

reklama
Do góry