reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzieeeń dooobryyy :-)
jaki dziś paskudnie zimny dzień ;/ Malwinka91 ja miałam połączenie wszystkich ;D ale chyba najbardziej to 7 pasuje. tyle, że teraz pewnie wybrałabym zupełnie inną :-) także gust to u mnie pojęcie względne, ale też nietrwałe :-D

reklama
Hej dziewczynki, znow biało. wziełam sobie futrzana kamizelke do pracy zeby nie marznac. Co wam sie dzisiaj snilo? Bo niby mezczyzna ktory sie sni to mezczyzna na cale zycie :-D

Zartujesz???? Mnie sie kumpel snil hehe, tanczylam z nim przez 5sec moze, bo nie lubie nawet we snie tanczyc, ale pamietam ze caly czas myslalam o moim w tym snie i on chyba tez sie tam pojawil, ale bardziej pamietam kumpla hehe.

Malwinka bardzo mi przykro :-( ale nie poddawaj się! głowa do góry!
a co do sukienek to..... no nie mój styl.....

słuchajcie wczoraj była masakra a dziś ciąg dalszy masakry....
wczoraj wracałam do domu 3 godziny, a zwykle to 40 minut.... i 3/4 drogi na pieszo :szok: aż mnie tak nogi bolały w pachwinach, że masakra.... to co się działo na łódzkich drogach to był koniec świata.....

dziś o 15 idę do lekarza :happy2: mam nadzieje, że pani doktor nie będzie miała problemu z dojazdem do pracy.... i że ma usg w gabinecie :happy2: jeśli te 2 warunki będą spełnione dowiem się dziś dużo rzeczy :-):-):-)

ela- już dziś do lekarza idziesz....super!!! Czekamy na wiesci i zdjecie fasolki

malwinka- dla mnie suknie nr 5 ale z doswiadczenia wiem ze wiele dziewczyn kupuje calkiem inna suknie niz oglada na zdjeciach bo sie okazuje ze na zywo inne fysaon wyglada na nich rewelacyjnie :D

tak, bo póki się sukni nie przymierzy to się NIC nie wie tak naprawdę.... też tak miałam, czasem suknie piękna, a na mnie jak na strachu na wróble wyglądała.... potem nauczyłam się przymierzać nawet te które nie bardzo wyglądały, bo to działa w obie strony i na mnie były piękne :))
i uroczyście oświadczam, że z mojego doświadczenia ja jestem za słuchaniem pań w tych sklepach.... może nie ślepo, ale one się znają i wiedzą co zaproponować :)) a to co my z tym zrobimy to już nasza broszka

ela tak jest ze wszystkimi ciuchami, nieraz trzymalam cos fajnego w rece i mialam kupic i cale szczescie poszlam to potem przymierzyc hehe bo nie wygladalo juz tak dobrze:szok:.

hejdziewczyny:)))
u mnie dzisiaj 28 dc. i powiem wam ze jak narazie nic nie przyszlo...;))) AL NARAZIE NIE TESTUJE,POCZEKAM JESZCZE Z DWA DNI.... ALE TRZYMAJCIE KCIUKI:))) ODEZWE SIE WIECZOREM MOZE BEDZIE BEZ ZMIAN:-)

reklama
ela tak jest ze wszystkimi ciuchami, nieraz trzymalam cos fajnego w rece i mialam kupic i cale szczescie poszlam to potem przymierzyc hehe bo nie wygladalo juz tak dobrze:szok:.
Pewnie, ja tez tak mam, takze wszystko trzeba mierzyc, a suknie slubne na zdj zupelnie nie wygladaja tak samo jak w realu;/ wiec w necie ciezko szukac, by potem sie nie rozczarowac! Powodzenia w poszukiwaniach Malwinka! Wazne zebys Ty sie dobrze czula w niej;)

Do góry