reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej ja też już w pracy, jeszce 40 minut i kawka bo padam na twarz, jak tam nocka ktoś coś zapylił:))?
Jestem po pierwszym testowania, była tylko kreska kontrolna a ta właściwa prawie wcale, ledwo zarysik, więc kolejne dni przede mną
Dzoewczyny macie bardzo piękne brzuszki - też marze o takim

Sun: w jakich godzinech pracujesz?

widze ze jeszcze spicie, no ale rajcowałyście do póxnej nocy to treraz trzeba odespać.

A jak sniadano wszpitalu smaczne? hihihi

Ostatnia edycja:
reklama
Ael podziwiam , że masz siłę siedzieć do 3:30 ;O

Lamia czy zapylone okaże się w sierpniu :p Ja niestety z testami owu Ci nie pomogę ;P

Sun zmiana zmianą , ale Ty pozostałaś taka sama :p

Z tego co się orientuje Pok wczoraj nie było i nie ma od niej żadnych wieści:(

Ostatnia edycja:
Normalnie nie wierze w to co widzę :p Masz dziewczyno siłę wstawać o 8 ?:p Czy w ogóle nie spałaś? Co jest z tym dyskiem ?
Fifki nie ma jeszcze:p

Ael: ja tez jestm w szoku, siedziec do raana i o taj porze juz na nogach, ja po przespaniu prawie 7 godz. padam i mam ochotę wskoczyć do ciepłego łóżeczka.
Marzy mi się praca w godzinach id 11 do 14 :)) i żeby dużo płacili hihih:-D

No ja już piję kawkę, i może bede zyła bo ziewam non stop.

Któraś pytała o dobre ktyminały do czytania, ja kcoś to nich mi wyśle na wiadomość adres meilowy to zaproszę do mojej biblioteczki gdzie mozna przebierać w tytułach książek , ja uwielbiam czytać więc chetnie coś polece,

Ostatnia edycja:
Dziewczyny spałam do 8 ale ****ni sąsiedzi żyć nie dają i stukają ****nymi młotkami. Z resztą i tak automatycznie się obudziłam po 8. Zapewne padnę w ciągu dnia i się jakoś wyśpię...
Ja mam ochotę kogoś zjeść normalnie...

No ja kochane pracuję od 8 - 15 (7 godz. ale jestem normalnie na pełny etat) Ale mam już dosyć tej roboty... ciągle coś...

No ja Ael też bym zjadła coś konkretnego, ale jestem na lekkiej diecie... :-( i niestety jem tylko o określonych godzinach... Zostało mi jeszcze2 godz. do II śniadania....

Lam wy się dopiero zaczęliście starać, prawda????

Ostatnia edycja:
Sun: my staramy sie od 2 miesięcy juz tak konkretnie, wkoncu poczytałm i dowiedziałm sie kiedy i o co w tym chodzi :).
A czy ty jesteś na diecie garściowej? ze jest o tej samej porze małe porcje?? bo ja prawie od 2 lat jestem na takiej diecie tylko z przerwami i na razie formę trzymam (oprócz zimy bo sobie totalnie odpuściłam i 7 kg przytyłam, ale nowym roku zaczęłam od nowa bo chciałm wyglądąc pieknie w sukni slubnej i schudłam 9 kg od stycznia do czerwca) teraz to juz utrzymuje wagę ale sie tak nie pilnuję bo musze sie zdrowo odżywiać

a tak odbiegając od tematu to czy to prawda że cynk poprawia jakośćplemników? bo jakiś znajomy mojemu to powiedział i już miesiąc łyka cynk -ale nie wiem czy to w czymś pomożę:)

Witam ranna pora :D Ja od 8 w pracy :( Polozylam sie po 12 i tak mis ie oczka kleja ... :( Ael ja czasami w takiej zlosci łamałam np ołowki ;p hehehe Pomagało :D Polecam :D A odnosnie systemu to moj lapek jest bardzo przyjacielski i przyciaga caly ten wirusowy syf :D Ogolnie nie mam szczescia do elektorniki :( 1.5 rok to maks ile wytrzymal u mnie lap :) Teraz zamowilam juz nowy :D To samo z telefonami telewizorami i innymi ;/

reklama
Sun: my staramy sie od 2 miesięcy juz tak konkretnie, wkoncu poczytałm i dowiedziałm sie kiedy i o co w tym chodzi :).
A czy ty jesteś na diecie garściowej? ze jest o tej samej porze małe porcje?? bo ja prawie od 2 lat jestem na takiej diecie tylko z przerwami i na razie formę trzymam (oprócz zimy bo sobie totalnie odpuściłam i 7 kg przytyłam, ale nowym roku zaczęłam od nowa bo chciałm wyglądąc pieknie w sukni slubnej i schudłam 9 kg od stycznia do czerwca) teraz to juz utrzymuje wagę ale sie tak nie pilnuję bo musze sie zdrowo odżywiać

a tak odbiegając od tematu to czy to prawda że cynk poprawia jakośćplemników? bo jakiś znajomy mojemu to powiedział i już miesiąc łyka cynk -ale nie wiem czy to w czymś pomożę:)

Ja nie jestem na jakiejść drastycznej diecie... po prostu jem 5 małych posiłków... dużo warzyw... (tym bardziej, że jest sezon :-) ) i wieczorem ćwiczę ok 45 minut - musze zgubić 10 kg... no chyba że zajdę w ciąże to wtedy odpuszcze... i wezme się za siebie znów po porodzie :-) ... A co do cynku to nie wiem czy to coś pomaga, bo tego nie słyszłam :confused:

Do góry