reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ej a mi Szymon z twoim nazwiskiem się podoba! Fajny rym! :-D i wcale nie uważam ze krzywdzący.

Dobra ja naprawde spadam bo rano się nie dobudzę...

reklama
a mialam juz 2 lata wczesniej przed slubem a przed slubem zrobilam tylko piaskowanie;-) a czemu pytasz w ciazy nie wolno wybielac zabkow ;-)

zaczelam szukac i wiecie co cos mi niegra z tym skarb mamy bo tam mi pokazuje 10 tydzien i 5 dzien a na suwaczkch wychodzi 9 tyd i 5 dzien wiec w ktorym ja tygodniu jestem?? bo chce odpowiedni tydzien dac zdjeciu ;-)

Ostatnia edycja:
Atan, szkoda bo bym sobie zrobiła :p

Dziewczyny, a może dziecko będzie miało moje panieńskie nazwisko :p Wtedy Szymon będzie pasował idealnie :D

lovka a co na slubie zaznaczylas w urzedzie ?? bo ja wybralam jedno dla dziecka i to meza a nie moje ;-)

zabki wybielalam metoda domowa polecam lekarz robi ci wyciski i na wzor twoich zabkow technik robi silikonowe nakladki do ktorych wlewasz plyn ;-) i zakladasz na 4 godzinki do 8 jesli chcesz dluzej ale ja nosilam po 3 godziny na poczatku i tylko 2 razy zrobilam nakladki mam nadal bo poki zebow nie stracisz dokupujesz plyn i znowu robisz ;-) ja pozniej to na pol godzinki zakladalam przed wyjsciem i takie sniezno biale byly;-) ale teraz od 2 lat nic nie robiilam ;-) a w ciazy nie wolno bo te plyny to nie zdrowe a je ze slina i tak polkniesz... co nadmiar wyleci z silikonowej nakladki

Ostatnia edycja:
Ja się zastanawiam powiem szczerze czy dac nazwisko mojego szczęścia czy swoje ale mam jeszcze troszkę czasu do namysłu.
Moje kochanie stwierdziło że najwazniejsze aby dzidzia była zdrowa a nazwisko dam jakie uważam.
Cos na urlopie przebąkiwał o ślubie...a ja wcale nie jestem pena czy chcę.
Uciekam i ja bo o 3 muszę się zmierzyć a oczy mi sie zamykają.
Buziolki

Ostatnia edycja:
Ja właśnie też :p ale może da to się odkręcić jeszcze. Chyba, że P mnie oczaruje jakimś męskim imieniem. Może być Piotr Junior :D

Iwasek ja chciałam zostać przy swoim i poszliśmy do urzędu i ja mówię, że zostaje przy panieńskim, a mój mąż się zbulwersował... To Pani nam powiedziała, że mamy przyjść jak się zdecydujemy ;) Ale se pomyślałam... panieńskim nazwiskiem to ja mogłam ślubu nie brać :p I żyć - na kocią łapę :D Ale jestem Pani Aleksandra Sz... ;D

Ostatnia edycja:
reklama
Pyscek, wtedy będzie kłótnia które ma być pierwsze, a które drugie :p Ja myślę, że ostatecznie maluch dostanie to imię, które będzie miało wypisane na buzi :p Ja miałam być Natalią, ale jak zobaczyli rodzice moją maluśką, drobną buźkę... to zostałam Olą (potem przechrzczoną na Alę, bo tak dziadki mówili) i tak zostałam Alą Aleksandrą :D

Do góry