reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja mam takiego faceta ze co powiem to będzie. To dobrze i źle :-D bo czasem potrzebne mi pociągnięcie za warkoczyk,jak kazdemu chyba:)
Pewnie bym została Panią Ł ;-)
ZMykam paaaa

reklama
dobra kochane ja tez znikam bo rano po skierowanie do endokrynologa ide do internisty wiec narazie kochane milej nocy ;-) i owocnej ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

ola posluchaj sobie na faceboku jaki filmik dalam z gadajaca papuga ;-) dasz rade szybko zasnij i bedzie dobrze ;-) rano cie odwiedze po lekarzu na forum ;-)

A TERAZ UCIEKAM SPAC WIEC DOBRANOC ;-)

Ostatnia edycja:
Lovka ja siedzę bo i tak reanimuje lapa... normalnie jeszcze trochę i bym waliła nim o ścianę... Jakieś wstrętne wirusisko wyciepało mi plik systemowy.... :wściekła/y: noż by was k..... wzięła! Znaczy nie was tylko te cholerne komputery...

Ostatnia edycja:
Doczytałam, do końca, leże już w łóżku :-) w UK ładna pogoda :-) naareszcie :-) buziaki dziewczyny i dobranoc :-p

No i ch..uj bombkę strzelił z laptopem....
Dobranoc idę coś roz....lić na mieście, jakbyście usłyszały o rozbójcy z Oleśnicy, tak to ja...

reklama
Cześć kochane...

Dzisiaj znów w pracy.... :-( jakoś mi tak dziwnie z tą zmianą... chyba rozumiecie co mam na myśli.... ;-)

A jak tam Pok?????

Do góry