reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscku mój lap jest schowany w szufladę i czeka na lepsze czasy czytaj bardziej płodne gotówkowo gdy będę go mogła zanieść do serwisu.

Fifka a czy w tym programie jest możliwość zaznaczenia opcji, że np. chcę sobie tylko jeden dysk sprawdzić? Bo znając mnie magnesa na wirusy mogły się jakieś przyplątać a nie chce mi się potem wszystkich programów na nowo instalować.

I w ogóle czemu, któraś z was bliżej nie mieszka to bym podleciała z lapami do was.....ehhhhh.....

reklama
Wszystko ok Fifko:) Palce mnie tylko bolą i jestem częstym bywalcem szpitala ale tak wszystko ok:)
Nadal nie wiem co tez tam pod serduszkiem noszę więc jak rozmawiam z maleństwem to mówię "dzidziol"
Ale Wam brzuszki porosły! Szok jak ten czas leci :)

Iwasku poczekaj lato się jeszcze nie skończyło :p Miejmy nadzieje że we wrześniu będziemy wszystkie mogły świętować sukces sokiem pomarańczowym :D

Życzę tego z całego serducha:)
Ja juz po urlopie i miałam małe przysposobienie:) Była moja przyjaciólka z e swoją pociechą. Urodziła pod koniec stycznia cudowną roześmianą teraz dziewczynkę. Zakumplowałysmy się że ho ho. Nawet jak mnie nie widziała tylko słyszała głos to się usmiechała. Kurcze bezcenny widok jak taki maluszek się uśmiecha.
Popływałam z dzidziolem na skuterku i powioem ze adrenalinka super:)

Z tego co wiem jest, tylko patrz, bo wirusy najczęściej siedzą w plikach .exe (czyli programach) a ten program ich nie "leczy" a wywala... więc część programów może iść do przeinstalowania. Ale jedno jest pewne, żaden wirus na kompie nie zostanie diabe%25C5%2582.jpg

Dobra laski padam na nos... ide spać bo jutro rano mam dentystę... trzymajcie zamnie kciuki bo boje sie jak cholera... stomatolog to mój najgorszy lekarz z możliwych...

Atan świetny brzunio :* Ah ciekawe kto tam mieszka? :p
Fiona śliczny brzuszek. Czekamy, aż napiszesz czy to chłopczyk czy dziewczynka ;)

A ja przed ciążą tak pragnęłam mieć synka, a nie córkę... ale teraz cokolwiek mieszka pod moim brzuszkiem będzie cudownie ;) Chociaż mąż mówi, że jak będzie Ania, albo Lilka (ja chcę Natkę, ale On nie:() to będzie mogła się spotykać z chłopakami jak skończy 30-stkę. A jak to będzie Szymek (dziwnie brzmi razem z nazwiskiem? Według mojego męża tak i nie będzie Szymon tylko jakiś Nikodem) ewentualnie może być Mikołaj, ale najlepiej jak Szymek!
Nieważne! Ważne, by było zdrowe i my, żebyśmy byli przeszczęśliwi w dniu gdy całe i zdrowe przyjdzie na świat! ;D

reklama
Atan świetny brzunio :* Ah ciekawe kto tam mieszka? :p
Fiona śliczny brzuszek. Czekamy, aż napiszesz czy to chłopczyk czy dziewczynka ;)

A ja przed ciążą tak pragnęłam mieć synka, a nie córkę... ale teraz cokolwiek mieszka pod moim brzuszkiem będzie cudownie ;) Chociaż mąż mówi, że jak będzie Ania, albo Lilka (ja chcę Natkę, ale On nie:() to będzie mogła się spotykać z chłopakami jak skończy 30-stkę. A jak to będzie Szymek (dziwnie brzmi razem z nazwiskiem? Według mojego męża tak i nie będzie Szymon tylko jakiś Nikodem) ewentualnie może być Mikołaj, ale najlepiej jak Szymek!
Nieważne! Ważne, by było zdrowe i my, żebyśmy byli przeszczęśliwi w dniu gdy całe i zdrowe przyjdzie na świat! ;D

Jeszcze troche musimy poczekac na wiadomosc jaka to płec bo tu w Francji w czasie całej ciazy ma sie tylko 3 usg chyba ze cos sie dzieje tak ze nastepne usg bede miała około pazdziernika,tez juz nie moge sie doczekac ale chyba bardziej czekam na ruchy..

Do góry