reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Tak jak Atanek się mierzyła`to sama się z ciekawości zmierzyłam w pasie i wyszło mi 127 cm......a przed ciążą miałam 85! Buuu....
I gdybym wam nagle zniknęła to mi laptop siadł bo coś wali się system chyba, że zreanimuje stary lapciok to będę z wami.

coś z systemem czy wiruski i sam ci sie laptop wyłącza ??

reklama
Witam ponownie.....Pani internista zwolniła mnie z pracy do czwartku i powiedziała ze jak bede sie jeszcze zle czuc to mam przyjsc w piatek.Powiedziała ze to nie wielkie przeziebienie i dała lekarstwa na kaszel gardło i katarek.Jutro mam wizyte u gina i mam nadzieje ze sie do niej jakos dokulam.Mdłosci mam niesamowite w poczekalni u pani doktor musiałam wyjsc bo myslałam ze wszystkich tam......Nie mam apetytu jem jak ptaszek bo wiem ze musze....

Atan piekny brzusia ja tez juz moge sie swoim chwalic...Teraz czekam z niecierpliwoscia na ruchy

daj zdjecie swojego brzuszka :-)

Pyscek system w ogóle nie chciał się włączyć , tylko w trybie awaryjnym . W końcu zrobiłam nakładkę na windowsa i się uruchomił normalnie , ale nie przyjmuje mi numeru seryjnego win7 . czytałam w necie że ten wirus ( nie pamiętam nazwy) przenoszony jest pendrivem . Problem w tym że kiedy to się stało ja byłam na urlopie a z lapka korzystał szwagier a twierdzi że nic nie podłaczał:p Więc nie wiem czym to było spowodowane:p .

Odpowiecie mi na pytanie? Jeszcze jestem niedoedukowana :p
kupiłam sobie książkę o przebiegu ciąży itd. i zdziwiłam się jak przeczytałam informację : "(...) Wyprodukowanie dojrzałych plemników gotowych do wytrysku zajmuje około 70-80 dni." Jakoś nie mogę przetworzyć tej informacji ... O co w tym chodzi?Jakiś błąd w książce ?

Pyscek system w ogóle nie chciał się włączyć , tylko w trybie awaryjnym . W końcu zrobiłam nakładkę na windowsa i się uruchomił normalnie , ale nie przyjmuje mi numeru seryjnego win7 . czytałam w necie że ten wirus ( nie pamiętam nazwy) przenoszony jest pendrivem . Problem w tym że kiedy to się stało ja byłam na urlopie a z lapka korzystał szwagier a twierdzi że nic nie podłaczał:p Więc nie wiem czym to było spowodowane:p .

zainstaluj program oto link

http://download.bleepingcomputer.co...64ed3c4a045660f2ad278c0/4e2db1a7/ComboFix.exe

pobierz uruchom i wszystko zrobi samo, musisz odczekać potem ci kompa zresetuje i znow wlaczy i czekaj jak zakończy wyskoczy ci dokument tekstowy i zobaczysz ile miałaś wirusów . Powinno pomóc :-D

aaa i powyłączaj wszystkie włączone stronki i programy.

Atanku brzusio masz śliczny więc nawet nie waż mi się pisać, że tłuszczyk i tłuszczyk. Po Tobie już ładnie ciążę widać. A co do gonienia mnie w centymetrach to nie wiem czy Ci się uda bo mi jeszcze trochę to brzuch poleci sporo do przodu :p

Olciu, spróbuj kochanie w sygnaturkę wkleić to:
Ten kod powinien zadziałać. Niepotrzebnie kopiowałaś "url obrazka" trzeba było wziąć "bbcode" dla forum.

daj zdjecie swojego brzuszka :-)

Juz dawałam nie dawno ale moze nie widziałas to wstawie jeszcze raz 001.jpg
zdjecie z 11 lipca

fiona super brzunio ;-) no no jakos mnie ominol bo go nie widzialam ;-) ale ciazowy ;-) fajniutko ;-)

reklama
Do góry