reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej Hej Hej !
Jakieś zmiany widzę, ale domyślam się kto zmienił nick także witam sun :*
pok dalej nie ma?? Może cieszy się z dwóch kresek? Miejmy nadzieje że tak :)
A mnie od wczoraj kręgosłup boli i nie wiem co mam robić :( Jak chodzę to jest lepiej także dzisiaj 3 godziny łaziłam po dworze ale ileż można a po domu chodzić nie będę więc teraz cierpię.. :(
Lovka trzymaj się w tym szpitalu :)

gochaa bardzo się cieszę, ze mnie rozpoznałaś... bo jest mi źle z tą zmianą :-(, ale nie miałam wyjścia...

Asiol przykro mi bardzo, że tak się dzieje... ale jestem pod wrażeniem waszej wytrwałości... :-)

Mąż mi przywiózł moją ulubioną sałatkę, która teraz mi jeszcze bardziej smakuje. Teściowa specjalnie dla mnie zrobiła ;) Ah... mniam, mniam...
Ze szpitala wyjdę prawdopodobnie w czwartek lub w piątek. A może nawet w środę, jeśli wszystko będzie OK :) I jednak ciąża nie jest zagrożona. Ale muszą wykonać cały ciąg badań, żeby się upewnić...

Co do obcych szpiegów mogę przy*****olić...dziś tak mnie głowa boli, że mam ciężką rękę....

Dzwoniłam do ojczulka z życzeniami imieninowymi i dowiedziałam się, że u rodziców czekają mnie dwie wielkie torby ubranek, bujaczek i wkładka do wanienki, a od brata znajomego na razie łóżeczko, ale na tym pewnie się nie skończy.

Ael, to jak Twój maluszek to wykorzysta, to czekamy na paczkę od cioci Asi :p Hahah
a ja się czuję coraz lepiej ;D Liczyliśmy z mężem na ciążę mnogą - bliźniaczą! :D

reklama
Co do obcych szpiegów mogę przy*****olić...dziś tak mnie głowa boli, że mam ciężką rękę....

Dzwoniłam do ojczulka z życzeniami imieninowymi i dowiedziałam się, że u rodziców czekają mnie dwie wielkie torby ubranek, bujaczek i wkładka do wanienki, a od brata znajomego na razie łóżeczko, ale na tym pewnie się nie skończy.

No to świetnie Ael to już dużo jak na początek... Fajnie otrzymać taką pomoc... :-)

Do góry