reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kurde, dopiero teraz sobie uświadomiłam, że ja z mężem w tę niedziele mamy pierwszą rocznicę ślubu. Chciałam mu coś pysznego przygotować, ale po tym szpitalu nie wiem czy będę w stanie... :( Cholipcia... ;(

Aelredko nie... ciąża pojedyncza. Będziemy mieć jedynaka. Ale jak będzie miało 2 latka, to zaczniemy starania o drugiego maluszka ;D

Atan tak pytam z ciekawości :p Bo po zwykłym liceum nie można chyba być asystentką stomatologa ;) A poza tym nie odczuwasz dyskomfortu widząc i słysząc te różne wiertła etc :p Mnie na samą myśl ciarki przechodzą :D

Ostatnia edycja:
Kurde, dopiero teraz sobie uświadomiłam, że ja z mężem w tę niedziele mamy pierwszą rocznicę ślubu. Chciałam mu coś pysznego przygotować, ale po tym szpitalu nie wiem czy będę w stanie... :( Cholipcia... ;(

Dla niego najważniejszym prezentem na rocznicę będzie Ty zdrowa z fasolką w domu :-)

lovka nie gadaj ze masz bliźniaki?:szok:

A ja właśnie wygenerowałam zdjęcie jak będzie wyglądało nasze dziecko! Dziecko.jpg

Normalnie mój mąż!!! Aż padłam ze śmiechu!! Świetna strona!!

Fifka to ściema :p Bo mi wyszło identyczne :D I też podobne do tatusia :D No chyba, że Twój mąż i mój mąż to bliźniaki jednojajowe :p

Ael ja wiem, wiem.., ale chciałam zrobić coś ponadto :p Może mi teściowa pomoże i razem coś zrobimy :D Będę siedzieć na krześle w kuchni przy stole i dozorować, a mamusia będzie latać po całej kuchni z garami i blachami :p Hahaha

A wiecie co!! Dzisiaj mi się śniło że w domu urodziłam dziecko było śliczne taki duży chłopak piękne kręcone włoski i w ogóle ale miał zęby !!
I ja nie umiałam go nakarmić bo mi mleko nie chciało lecieć a on mi tymi zębami całe sutki pogryzł ! :p Nienormalne mam te sny!! ;p;p :-)

Fifka to ściema :p Bo mi wyszło identyczne :D I też podobne do tatusia :D No chyba, że Twój mąż i mój mąż to bliźniaki jednojajowe :p

Ej... popsułaś mi zabawę :-D mój to taki miś więc i ten mały do niego podobny ;-)

I też mam ten problem Lovka najgorsze jest to, ze podświadomie mowie do małego ON... i podczas opowiadania powtarzam bezwiednie "wnuk, siostrzeniec, mały, itp" Coś tak czuję że to syn (choć wolałabym córe) ale z mamą gadałam że tak nie można... bo jak będzie dziewczyna to podobno jej psychice też moze się odbić ten "ON"

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka jakies zabobony Twoja mama mówi :)
a spróbuj na stronce makemebabies.com tam wychodzą fajniejsze

a ja czekam na facetów, mają mi łózko przywieźć i o której oni chcą przyjechać???
a mój mężulek już w samolocie :) eh nie mogę się doczekać :-D

aha i śniło mi się, że pewnien młody przystojny mężczyzna zakochał się we mnie, byłam u niego na ksero i w zamian za to, że kserował już po godzinach musiałam się z nim umówić, i tak bajecznie całował i wcale nie zwracał uwagi na moje gadanie, że jestem mężatką i że jestem w ciąży, eh ja to mam sny :-D

Do góry