reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a lovka studium asystentek stomatologicznych a czemu pytasz?? ja ide posprzatac gabinet i a 30 minut z tad wychodze wiec moze wejde w domku do was zalezy jak sie bede czuc bo moze odrazu sprouje zasnac niewiem..

Musialam opuscic grupe na fb ehhh chyba z podobnego powodu co malutka zmienila nick tutaj :(

kurcze ale jak to możliwe, że jest tyle forum w necie a ktoś namierzy Was właśnie tu. To nzaczy że wie że tu wchodzicie i jak Was poznać. I po co Was śledzi? U mnie w pracy nawet jak dziewczyny zauważą, że siedzię tu z Wami to nie przejdzie im przez głowę żebyt u wchodzić i szpiegować :szok:
Eh człowiek ani trochę prywatności nie ma
ale zawsze możecie się wyżalić na prywantym forum, tam nam nikt nie wlezie

kurcze ale jak to możliwe, że jest tyle forum w necie a ktoś namierzy Was właśnie tu. To nzaczy że wie że tu wchodzicie i jak Was poznać. I po co Was śledzi? U mnie w pracy nawet jak dziewczyny zauważą, że siedzię tu z Wami to nie przejdzie im przez głowę żebyt u wchodzić i szpiegować :szok:
Eh człowiek ani trochę prywatności nie ma
ale zawsze możecie się wyżalić na prywantym forum, tam nam nikt nie wlezie

Zgadza się Doniu, ale jakoś dziwnie jest jak zmieni się nick... bo ma się wrażanie że nikt Cię nie poznaje i traktuje jak nową osobę... a przecież tak nie jest :-(

Sun dzień, dwa i będzie dobrze :-D na początku trochę tak dziko... tak jak z Klari.

A ja na kolacje zrobiłam krokiety z pieczarkami i od razu tego pożałowałam... tak mnie żołądek boli teraz.... :-( Całe szczęście że żab przestał boleć po tym apapie.

Fifka dobre jedzonko zrobiłaś... ale ja od dzisiaj nie jadam już kolacji... i zmniejszyłam porcje jakie jem w ciągu dnia....

A z zębem to wiem jaki ból... bo też się kiedyś nacierpiałam, jak mi stomatolog źle wyczyścił kanały w zębie leczonym kanałowo - i miałam zapalenie i niesamowity ból...

A to ja nie wiedziałam, ze Klari też miała podobną sytuacje jak ja...

Miała podobną, ale niech ona ci opowie co i jak. To było chyba zanim przybyłaś i też ma zmieniony nick. Na początku dziko było, ale teraz już sie człowiek przyzwyczaił.

reklama
Hej kobietki, tak pobieżnie przeczytałam co dziś naskrobałyście, widziała, że mamy chyba dwie nowe koleżanki, Pok się jeszcze nie pochwaliła wynikiem testu, Lovka w szpitalu...czy kogoś lub coś jeszcze ominęłam? Jeśli tak to bardzo przepraszam i proszę o telegraficzny skrót wydarzeń.

Do góry