reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael a ja Ci powiem, że ani z Potterem ani z Władcą Pierścieni tak nie miałam, że jakoś strasznie odbiegały od fabuły książki a tutaj ewidentnie to widać :happy2:
przynajmniej w 1szej części- miałam wrażenie, że komuś mleko kipi dlatego akcja tak szybko leci:baffled:

Lamia ja w tym miesiącu zaczęłam brać wiesiołek, zobaczymy jakie będą efekty:-D

a z książek to ja Wam mogę polecić Krew Aniołów, zajebiaszcza książka a jakie sceny erotyczne:-D:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
boze ale wy dzisiaj plodne ;-) w pisaniu a mnie glowa na pier****laaaaaa ;-( na szczescie szef mnie wypusci czesniej wiec chwile po 20 znikam z tad wiec ide sprzatac ;-) bo szef dzisiaj mily bo ma imieninki i dostal prezencik ;-P (kawe a jego ulubiona 16,90 ) ahh ale za to byl w dobrym humorku ;-) a mi znowu niedobrze i ten bol glowy ocipieje ;-(
ael a co myslisz o tych herbatach imbirowych na wymioty ?? czy lepsze jakies tabletki ?? doradzcie bo ja wykloncze sie w pracy na szczescie juz nikogo niema ale jestem w stanie krytycznym dzisiaj...

Matko od południa tyyyyle do nadrobienia!!!
Lovka, szybkiego powrotu do domku i zdrowia dla Dzidziusia :)
A ja tam czekam na ostatnią część filmu i zgadzam się z Ael w 100% :)
Zrobiłam, tzn jeszcze nie do końca- sałatkę w słoiki z cukinii, papryki, marchwi i cebuli, zarazie się "przeżera" i za godz będę ładować w słoiki, a w międzyczasie naszło mnie na oponki i bach- już wcinam :) dziś mam wenę do takich rzeczy.

Atan, na mnie imbir nie działał, wręcz odwrotnie, całe południe nie raz miałam mdłości, może po prostu wcinaj skórki z chleba (bardzo dobry sposób z rana) :)

Ostatnia edycja:
Dagne a ja robiłam ogóreczki z marchewką w takiej zalewie słodko kwaśnej z kurkumą.. pycha!!! i właśnie teraz idę nakładać do słoiczków i zagotowywać :-)

Doniu, no wiem, ale kurczę cukinia by mi przerosła, poszłam na spacer na grządki i zerwałam, więc zaświtał mi pomysł w głowie, że dobrą sałatkę by zjadł w zimie do obiadku i ta dam! zrobiona :) ale ja tam siły nie używałam:) tylko tarka, nóż i mieszanie :) no a oponki? ah zachcianka ;p

Dagne właśnie takie robiłam w zeszłym tygodniu. Pyyycha! :D Tylko w ciąży mi się wydaje, że trochę ten smak mi nie podszedł :p Ale wcześniej się zajadałam, aż mi się uszy trzęsły.

Atan po jakiej szkole jesteś? :D

reklama
No i co tu słychać kochane.... bo u mnie po staremu... mimo dzisiejszego zaskoczenia w pracy i plotki w rodzinnym gronie :-( ale nie dam się :-)

Ostatnia edycja:
Do góry