reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No i ja się witam :)
No POK my tu czekamy :D
A ja dziś postanowiłam zwolnić i przystopować, więc leżę w łóżku i wstaję tylko na siku ;p

reklama
Oj Malutka... ale co się takiego stało? Rozumiem ze dala ci zbyt trudne zadanie tak?

Fifka nawet nie chodzi, że zbyt trudne... ale jak się przyjmowałam, to pytałam, czy za tą konkretną rzecz będę odpowiedzialna, bo jesli tak to dziękuje za współprace... Jednoznacznie powiedzieli, że nie - za to będzie odpowiedzialny ktoś inny, a teraz się okazało, że ja musze to robić i jeszcze jedna osoba z mojego działu... :-( A za te zadania biorę odpowiedzialność finansową... jesli coś będzie nie tak to lecą po pensji...

a ja odebralam badania krwi i moczu wszystko sie miesci w normie nawet kile sprawdzali ;-) niemam i hiv tez niemam ;-) jedynie co zdziwilam sie wynikiem TSH mam 4,10mlu/l a norma do 4,20 wiec czy to bardzo zle czy to wina ciazy AELpomóż :-)

Witam wszystkich tu Lamia, jestem nowa, zaczęliśmy starania 2 miesiace temu, mam 29 lat.
Czy macie doświadczenie z testami na owulację? bo mam zamiar zacząć testować się t tym cyklu. pozdrawiam:-D

Witam wszystkich tu Lamia, jestem nowa, zaczęliśmy starania 2 miesiace temu, mam 29 lat.
Czy macie doświadczenie z testami na owulację? bo mam zamiar zacząć testować się t tym cyklu. pozdrawiam:-D

Witamy Cię wśród nas :-)
Ja stosuję testy owulacyjne i musze powiedzieć, że dość dobrze określają owulacje... Ja się staram już 5 owu i niestety nic... a mam 28 lat - tak więc głowa do góry będzie dobrze :-)

TSH mam 4,10mlu/l a norma do 4,20 wiec czy to bardzo zle czy to wina ciazy AELpomóż :-)

Wina ciąży, idziesz do endokrynologa po leki i konsultacje, tak się dzieje podczas ciąży. Widocznie poziom tsh musiałaś mieć przed ciążą wysoki. No i niestety monit lekarski w tym przypadku do końca ciąży.

Pok jeszcze nie ma? A ja czekam i dogorywam...

reklama
Hej Lamia! ja stosowałam testy przez dość długi czas, ale nie zaszłam dzięki nim w ciąże. Były dla mnie jednak bardzo pomocne bo pomagały mi określić termin okresu. (a miałam nie regularne więc dzięki nim nie stresowałam się co miesiąc) Ogólnie na pewno nie zaszkodzi spróbować może pomóc.

Malutka tak to jet w dzisiejszym świecie... zwłaszcza u prywaciarzy... z pracą jest ciężko i pracowników traktuje się jak śmieci bo zawsze ktoś na twoje miejsce sie znajdzie jak ci nie odpowiada... Nie martw się... mimo że moja szefowa niby dobra też mnie wykiwała w wielu miejscach... a teraz co? Też robie jej zlecenia za pół darmo - bo mam dług wdzięczności. Dopóki polityka się nie zmieni z pracą lepiej nie będzie...

Do góry