reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku to zycze Ci zeby te dolegliwosci ciazowe byl jak najlagodniejsze :))
Fiona nie zamartwiaj sie bedzie dobrze ;) Chorubsko wyleczysz a kruszynka jest silna :) Odpoczywaj kobietko jak najwiecej :)

A co u reszty dziewczyn ?

reklama
Witam się w poniedziałkowy pochmurno deszczowo lodowaty poranek. Miałam dziś prasować, ale chyba sobie daruję. Brzuch mnie boli chwilami jak na okres i kładę się do łóżka z książką.

Witam, widzę, że wszystkie czekają na POK. I ja weszłam czym prędzej, żeby sprawdzić czy już się odezwała a tu cisza... :p Oprócz tego widzę, że mamy epidemię jakiś choróbsk, każda narzeka ale mnie też coś bierze także muszę się cieplej ubierać a najlepiej nie wychodzić w domu w taką pogodę jak dziś...

Pok! wieki całe! :) gratulacje mężatko!!! :D
Magdalena, ja teraz mam także nasilony nacisk na pęcherz, bywa że w nocy wstaję z bólem, ale do wytrzymania i pędzę do łazienki. Ale oddawanie moczu, tak jak to opisujesz- tzn parę kropelek i z bólem- to może świadczyć o infekcji. Najlepiej iść do lekarza.

Nie, nie boli przy siusianiu tylko chodziło mi o to, że czuję, że chce mi się bardzo mocno siku bo już tak ciśnie na pęcherz a idę i robię zaledwie parę kropelek :p ale podejrzewam, że to może być też od przeziębienia....

Magdalena mam to samo... pęcherz aż boli tak chce się siku a tam? ... tyle co kot napłakał... nic nie piecze i nie boli... tylko wkurza takie bieganie... ale ja w tym tygodniu będe robiła badanie moczu to wyjdzie czy tam nic nie ma...

A Pok się nie odzywa na razie... wszystkie tu trzymamy kciuki i kibicujemy jej!!

A tak swoją drogą, poczytałam bloga Iwaska i jestem zaskoczona... zaraz koniec lipca a tu żadnej fasolki! Jeszcze tego nie było,zeby jakiś miesiąc był pusty...

Ostatnia edycja:
no pok czekiamy n a wiesci ;-)

rozmawialam 40 minut z magenta ;-) macie od niej pozdrowienia i mowi ze teskni za wami ;-) i trzyma sie super ;-) jutro albo po jutrze sie z nia spotkam ;-) bo jest teraz w poznaniu;-)

Cześć dziewczynki....

U mnie dzisiaj masakra.... Pisałam Wam w weekend, że umowę mam do końca listopada i, że boje się, że mogą mi nie przedłużyć umowę ze względu na likwidacje oddziału... Dzisiaj wróciła Dyrektora z urlopu i takie dała polecenia służbowe, że chyba szybciej się pożegnam z pracą :-( ... Spróbujemy w sierpniu jeszcze o dzidzie, jeśli sie nie uda - to trudno...

Widzę, że czekamy na wiadomość od Pok odnośnie II kreseczek na teście....

reklama
Oj Malutka... ale co się takiego stało? Rozumiem ze dala ci zbyt trudne zadanie tak?

Bozeeee co ja wcisnelam ze zniknely mi polskie znaki i ;y; i :z: zamienilo sie miejscami? polowa klawisyz zle dziala!!!!!

edit: Już wiem co popsułam i to naprawiłam...

Ostatnia edycja:
Do góry