reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil śliczny brzusio!!! Ja też sobie dziś robiłam dla porównania ze zdjęciem sprzed 2 tyg :p
Z tego co pamiętam to nasza Sil nie chce znać płci (o ile dobrze kojarzę)

Dagne a jak Ty się czujesz (bo mniej więcej mamy podobną ciążę)??? Ja strasznie latam często siusiu mimo, że czytałam, że to powinno już ustąpić, ale u mnie chyba jest na odwrót bo w pierwszym trymestrze w ogóle nie zauważyłam, żeby mi się częściej chciało za to teraz okropnie!! I to tak, że czuje, że bardzo mi się chce a idę i zaledwie parę kropelek...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję :) Ale jak widzicie ja już startowałam z tłuszczykiem, więc szybciej się pokazał. Nie wiem co jest w środku i nie chcemy wiedzieć :) Lekarz ostatnio chciał podglądnąć dla własnej ciekawości, ale nie pokazało

halo halo :)
jest tu jeszcze jakas nie-ciezarowka?
widze, ze sie posypaly fasolki hurtem! gratuluje :)

u mnie w skrocie: juz po slubie, masa spraw do zalatwiania, zaraz zasluzony urlop :)
a w temacie fasolek: bez zmian.
jestem drugi cykl na duphastonie. W pierwszym cyklu dostalam miesiaczke kilka dni pozniej niz powinnam i po raz pierwszy od stu lat trwala nie 11 a 5 dni :D
Za to w tym cyklu chyba mi sie wszystko poprzesuwalo albo znowu mam cykl bezowu... od kilku dni testy owu nie wychodza a ja juz dawno powinny... no chyba, ze mialam owu wczesniej niz zwykle z uwagi na dupka. A jeszcze do tego raz zamiast wziac test owu, wzielam ciazowy (strasznie pedem lecialam siku) i wyszedl blado pozytywny - normalna druga jasno rozowa kreska... i od tego momentu chodze zakrecona potwornie. Kupilam sobie dzis test, zrobie jutro rano. Z jednej strony jestem pewna, ze to nic takiego a z drugiej nadzieja jest wielka. glupi pok.

Pok, jak się cieszę, ze Cię widzę :) spokojnie, są nieciężarówki, choćby nasza Madzia :) Opowiedz o ślubie i w ogóle :) ale się cieszę :)

oooooooooooooooooooo pok ale cie dlugo nie bylo no to zycze ci aby jutrzejszy pokazal tez 2 kreseczki ale mocniejsze i specjalnie dla ciebie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej Pok! Boże... Bardzo mocno trzymam kciuki za ten teścik!! Ale skoro wyszedł pozytywny to jest bardzo duża szansa! Tule kochana i zaciskamy z małym kciuki za ciebie!!! :-D

Pooook boszsz jak mogłaś nam zniknąć bez słowa. My tu od zmysłów odchodziłyśmy i naprawdę nam Cię brakowało
Gdzie byłaś jak fasolki rozdawali??? prawie wszystkim "starym" staraczkom się dostało
a TY z Twoim testem pozytywnym marsz na betę, przecież sama wiesz, że nie powinien ciązowy wyjść w dniu owu!!!!
ile dni temu to było? powtórzyłaś test?
z tego co pamiętam już raz wyszedł Ci blady ciązowy a później nic, nadal używasz tej samej marki testów??
jejuuu pisz co u Was

Pok jak dobrze, że w końcu zdecydowałaś się do Nas zajrzeć!!! Ostatnio o Tobie myślałam :D Mam nadzieje, że jutrzejszy dzień będzie dla Ciebie jeszcze szczęśliwszy niż ten, w którym powiedzieliście sobie "tak"!!!!! Trzymam mocno kciuki aż mi palce zsinieją i zaraz jak się jutro obudzę wchodzę na forum wyczekiwać Twojego postu!!!

reklama
Do góry