reklama
numer 1 jest sliczna bo podobna do mojejDziewczyny może wy pomożecie wybrać bo nie kogę się zdecydować.
Proszę was napiszcie mi numerek.
Z góry dziękuje
Ostatnia edycja:
oczekujaca1985
Zaangażowana w BB
ty odrazu o cyckach lilou hahahahhahhahhahaha
tylko jedno w głowie
mi sie podoba numer 7 - a co tam bede inna
na nalesniki pedze pedze - a u mnie @ sie juz kanczy - takze przescigneła testowanko ;D
tylko jedno w głowie
mi sie podoba numer 7 - a co tam bede inna
Oczekujaca zapraszam na nalesniczki - jeszcze sa;D a nie mialas w niedz testowac?
No to kobiwtki zaszalalyscie z wrozbaimi;p ja jestem dzis leniwa i ogladam tv zamiast wrozyc;p no i zbieram sily na kolejny cykl!
na nalesniki pedze pedze - a u mnie @ sie juz kanczy - takze przescigneła testowanko ;D
reklama
Dzien dobry,
Malwinka suknie nie w moim stylu, takze ciezko doradzic.. ale tak jak pisze Lilou wszystko zalezy od Twoich wymiarow, wzrostu itp, no i czy preferujesz styl jak ja go nazywam 'na bogato' czy skromnie.. ja to drugie
Oczekujaca wredna @, ale zaczynasz nowy cykl, takze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo W takim razie czeka Cie swiateczne testowanko z tego co licze;p
BigChild ja dzis welniany sweterek i pierwszy raz plaszczyk z pierzem;p nie jest zle, ale cala operacja dojazdu do pracy zajela prawie 2h!
Malwinka suknie nie w moim stylu, takze ciezko doradzic.. ale tak jak pisze Lilou wszystko zalezy od Twoich wymiarow, wzrostu itp, no i czy preferujesz styl jak ja go nazywam 'na bogato' czy skromnie.. ja to drugie
Oczekujaca wredna @, ale zaczynasz nowy cykl, takze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo W takim razie czeka Cie swiateczne testowanko z tego co licze;p
BigChild ja dzis welniany sweterek i pierwszy raz plaszczyk z pierzem;p nie jest zle, ale cala operacja dojazdu do pracy zajela prawie 2h!
Podziel się: