reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

230 pościel to skrót myślowy. W to wchodzi materac, poduszeczka, kołderka, powleczka na poduszkę i kołderkę, prześcieradełko, ochraniacz na szczebelki, stelaż i baldachim. A za to co wymieniłam plus łożeczko 304. Więc nie wiem, czy brać od kuzynki

reklama
Ostatnia edycja:
A no widzisz.
To ja gdzieś widziałam takie całę zestawy za 300 zł już. Wiadomo, że do tego ewentualnie dokupujesz te..no...bujaki czy jakoś tak no i te falbanki maskujące, których w tych tańszych zestawach nie ma.
Ael zrobię tą betę albo coś no nie wiem ale martwi mnie to trochę.
Idę kobitki oglądać film, będę potem.

Ostatnia edycja:
Witam się :*
No to jak wszystkie to wszystkie też opowiem swoją historię jak to żeśmy się 'sparowali' :D
A więc byliśmy znajomymi, potem kolegami, spędzaliśmy ze sobą coraz więcej czasu, tak po prostu, żeby zabić nudę :p Ja chodziłam do gimnazjum, On już do liceum... I tak też się stało, nastały wakacje! No to co tu robić? Jego koleżanka z klasy była nad jeziorem, mówimy no to pojedziemy tam w czwartek i grzecznie wrócimy do domu. Tak też zrobiliśmy, ale w drodze powrotnej, koleżanka mówi "Przyjedzcie, przyjedzcie, zrobimy grilla, napijemy się, pójdziemy na jakąś imprezę i zostaniecie do poniedziałku i razem pojedziemy do domu" I nas namówiła... Ja 16-letnia małolata, On 18-letni :) No i nastał ten dzień, jedziemyyy! ;D Juhu... ;D
Przyjechaliśmy, pograliśmy w karty, wieczorem grill, piwko, wódka i na imprezkę ;D Przyszliśmy do domku, szybka kąpiel, ale były 3 łóżka... :p Na jednym spały dwie kuzynki, na drugim spała koleżanka ze swoim chłopakiem, dla nas zostało 3 wąskie łóżko ;D Ale co tam... Przytuliliśmy się do siebie i zasnęliśmy ;D Pierwsza noc nic ;D A na drugi dzień wieczorem zapaliłam papierosa :D I wtedy niby chciał poczuć czy śmierdzę tym papierosem i zaczął mnie całować :D No i tak się właśnie zaczęło :p I tak już 8 lat się męczę :p Ale nie narzekam! :D

Dziurka, ja falbanki nie chcę, bo jakoś mi niepotrzebna do szczęścia...

Lovka, to Wy tak na "niegrzecznie" :) Ale fajnie, że wakacyjna miłośc została

Wróciłam obkupiona :D
Sil Dagne śliczne brzuszki !! :*
Soglam nie obwiniaj się, po prostu tak musiało być, niestety :( Wiesz, że jesteśmy z Tobą i zawsze możesz się wyżalić. Może to pomaga na chwilę, ale zawsze to coś.. Tulę:*
Lovka super się poznaliście. Zawsze los jakoś wpycha nas w ramiona tych facetów :D:D
A ja sobie kupiłam 2 pary spodni, szpileee i bielizne na wieczór także może być gorąco ;p

Uciekam na razie, idę sobie poczytać :) posprzatałam, potem mopem przelecę, bo na jeżdżenie na ścierze nikt mi nie pozwoli. Prasowanie poczeka do poniedziałku :p czeka już tydzień, to poczeka parę dni

reklama
Dziękuję za przyjazne komentarze co do brzuszka:) oj już go kocham i maleństwo w nim także prze ogromnie:)
Ja wracam do robienia sałatki Cezar, bo kto wie, chyba dziś jacyś goście wpadną na imieniny do mojego mężusia oj będzie chyba kumulacja bo on 25 lipiec i moja mama 26 :)
Także do usłyszenia :)

Dziurko, a gin co na to? byłaś u niego? może konsultacja?

Do góry