reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Madzia, widzę, ze niezłe akcje miałaś...
Donia, czuję się miarę dobrze :) wiadomo- wzdęcia :) ale ogólnie ok, troszkę martwię się, że nie czuję ruchów maleństwa jeszcze...
a zdjecia?? nie miałam aparatu- tylko telefon, więc mam 2 swoje, ale takie sobie ;p jedno z dnia wyjazdu, a drugie podczas cudnego zachodu słońca :) ale nie wyszłam zbyt efektownie ;p
no ale dla Was... :)
a i na tym drugim to trzymam się dłonią za brzuszek, dlatego takie lekkie wypukłości hehe ;p
Zdjęcie0467.jpg
Zdjęcie0437.jpg

edit:

O Magencie jeszcze wiedziałam, ale o Soglam niestety nie...
Bardzo mi przykro, tyle nadziei miałaś kochana... nie będę powtarzać, że wszystko będzie dobrze, bo to trąbią wszyscy na pewno, ale wiedz, ze jestem z Tobą.

A Dziurka?? ooo dziwny okres??? hmmm

Ostatnia edycja:
reklama
no dagne brzusio już taki do całowania, super ciążowy, może czas na jakąś sesję zdjęciową się umówić??
ja już sobie zarezerwowałam termin u mojego wuja na profesjonalną sesję z brzuchem i mężusiem :)

To jeszcze poprzedni był damskim bokserem.. ale do tej pory np. jak Maciek w pobliżu mnie podniesie rękę np. jak się kłocimy to się kulę i zamykam oczy, chociaż nigdy mnie nie uderzył..

Dagne, śliczny brzuszek :) Ja chciałam Wam pokazać mój, zanim mąż wróci, ale mi się zrobiła mapa bitowa i nie umiem z tego zrobić jpg, i mi nie przyjmie :(

Doniu, kochana, ja tuz po maturze, nie znając jeszcze wyników wyprowadziłam się od rodziców do wynajętego mieszkania, które potem z P. nie będąc jeszcze małżeństwem kupiliśmy i gdzie mieszkamy do dzisiaj. Tę część to chyba ja za słobo Wam opisałam.
A czy romantyczna? Doniu, powiem Ci, że to teraz z perspektywy czasu tak wygląda, wcześniej nie było tak kolorowo. Z rodzicami to ja się autentycznie żarłam bo miałam 19 lat a w towarzystwie nie wolno mi było kieliszka wina wypić czy iść na dyskotekę. Raz wróciłam do do 30 min po północy to następnego dnia wyzywali mnie od k. i powiedzieli, że taka córka to wstyd. Zreszta to jest jeszcze inna historia, którą jak będziecie chciały też opowiem.
A ty kochana to uważaj teraz bo o przeziębienie łatwo i można się nieźle załatwić a Twojej Fasolince żadne farmaceutyki nie są potrzebne.

Sil no @ konkretnej nadal brak. Ten incydencik w pon to nie wiem jak to nazwać bo ja tak nigdy wcześniej nie miałam i boję się, żeby mi coś znowu nie było. A tak w ogóle to nie licząc poniedziałkowego to dziś byłby 39dc.Nigdy tak mi się nie spóźniała.
A Ty jak przykazanie masz to odpoczywaj i już. My Cię tu będziemy pilnowały.

Dagne śliczny ten Twój brzuszek. Ty taka szczuplutka to wszystko pięknie widać.

Magda Ty widzę przeszłaś swoje z facetami i wystarczy Ci do końca życia.

A i jeszcze jedno, wie któras z Was może co się dzieje z Truskawcia?

Ostatnia edycja:
Odpoczywam :p nawet mi się nie chce przypiąć kokardki do prezentu, bo w poniedziałek idziemy do kuzynki. Ona ma Takiego póltorarocznego szkraba. Obiecała mi ciuszki, może łóżeczko, i tu się waham, bo pościel itd do niego mi wyjdzie 230 zł, a z łóżeczkiem 304... bo ona bez materaca, bo jej mały jeszcze śpi na nim, tylko w turystycznym... ale zobaczę, może ona ma do tego ochraniacz i baldachim to się pewnie zdecyduję wtedy :)

Zobacz załącznik 374833

Zdjęcie dzięki naszej kochanej Ael :) Dziękuję :)
Wieczorem będzie lepsiejsza jakość

Dziura, nie korci Cię sikacz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Donia, czuję się miarę dobrze :) wiadomo- wzdęcia :) ale ogólnie ok, troszkę martwię się, że nie czuję ruchów maleństwa jeszcze...
a zdjecia?? nie miałam aparatu- tylko telefon, więc mam 2 swoje, ale takie sobie ;p jedno z dnia wyjazdu, a drugie podczas cudnego zachodu słońca :) ale nie wyszłam zbyt efektownie ;p
no ale dla Was... :)
a i na tym drugim to trzymam się dłonią za brzuszek, dlatego takie lekkie wypukłości hehe ;p

Kochanie masz przecudny brzuszek, a ruchy prędzej czy później poczujesz :-) Cierpliwości, potem parę razy zamarudzisz, że tak mocno maleństwo kopie :-)

Powinnam sobie strzelić zdjęcie brzucha jak leżę bo wystaje brzuch jak góry :-D A Sil zaraz fotkę wrzuci :-D

Sil właśnie widzisz robiłąm jeden test w 29dc-negatywny i robiłam w 36dc też negatywny więc juz sama nie wiem. We wtorek polece na bete może tylko strasznie długo na ten wynik będę musiała czekać no i do lekarza ewentualnie w czwartek bo on na urlopie jest a do innego za bardzo nie chce.
Pościel 230 do łóżeczka to sporo a co w jej komplet wchodzi? bo to może jakaś super ekstra

Ael
no Ty to fajną rzecz robisz, że tak wszystko uwieczniasz na zdjęciach i filmach. Mnie też się takie cuś marzy i jak zafasolkuję wreszcie to też tak zrobię.

Sil a przede wszystkim śliczny masz ten brzusio, taki kształtny jakoś niesamowicie. No tylko całować:***********

Ostatnia edycja:
reklama
Sil właśnie widzisz robiłąm jeden test w 29dc-negatywny i robiłam w 36dc też negatywny więc juz sama nie wiem. We wtorek polece na bete może tylko strasznie długo na ten wynik będę musiała czekać no i do lekarza ewentualnie w czwartek bo on na urlopie jest a do innego za bardzo nie chce.
Pościel 230 do łóżeczka to sporo a co w jej komplet wchodzi? bo to może jakaś super ekstra

Ael
no Ty to fajną rzecz robisz, że tak wszystko uwieczniasz na zdjęciach i filmach. Mnie też się takie cuś marzy i jak zafasolkuję wreszcie to też tak zrobię.

Ja kochana myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie jeśli nie pojawi się @ byś tą betę jednak zrobiła, nawet dla świętego spokoju. Oczywiście czarodziejka z księżyca trzyma mocno kciuki za wysoki wynik...Ale nie skopiesz mnie potem jak wyjdzie, że jesteś w ciąży?

A co do zdjęć, to małe szczęście, mimo że w brzuchu jest ale chce mieć pamiątkę na późniejsze lata i dla mojego synka :-)

Do góry