reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A robie różne małe przystaweczki a danie główne to papryki faszerowane mięsem mielonym z zapiekanymi ziemniaczkami :D

Cześć, dziewczynki :)
Mąż pojechał na działkę, montować skrzynkę do prądu i całą resztę, więc sama jestem.

Lovka, ja wiem, że bardzo chcecie, ale nie głaszczcie brzuszka. To trudne, ale możliwe. Położyć rękę, ok, lekko nałożyć oliwki, czy czegoś, ok, ale głaskanie zabronione, sama mam powiedziane to przez lekarza. A poza tym kobieto, jaki ciężar? Wszyscy na pewno z dobrego serca Ci pomagają, a leżenie to naprawdę mała cena za Dzidzię.

Soglam, co się źle zaczęło może się dobrze skończyć. I tak na pewno będzie. Z dniem, Dzieciątkiem.

Fajne te Wasze historie. Ale, Madzia, co to za wpis o exie?

Cudnie :) pogoda była wyśmienita :) oprócz jednego dnia, gdzie nocą przeszła ogromna burza, ale na drugi dzień już świeciło słonko :) wypoczęliśmy, poleniuchowaliśmy i trzeba było wrócić do rzeczywistości, ale tak pysznych amerykańskich lodów to nie jadłam nigdzie :D nawet zahaczyliśmy o koncert Samych na dniu Krokodyla :) ciut przybrałam brzuszka ale na cał szczęście narazie nie poszło mi w boki a w przód :)
A jak tam U Ciebie?
W ogóle są jakieś nowe wieści wątkowe??

No ok...to proszę bardzo.
My love story....

[\QUOTE]

dziurka ałdnie to tak ciężarną do łez doprowadzać??? piękna historia i taka romantyczna. Ale gdzie Wy zamieszkaliście razem skoro z rodzicami się nie dogadywałaś? bo jakoś mi umknęło

JA CHCĘ WIĘCEJ ROMANTYCZNYCH HISTORII, DZIEWCZYNY PISAĆ!!!!

Dzień dobry :-) widzę,że tu nocne rozmowy były :-)

Magd.a jak się miewasz?

Donia no i bym zapomniała piękny brzuszek!!! Tylko dlaczego taki ściśnięty tymi spodniami???? :wściekła/y: dresy, dresy i jeszcze raz dresy po domu a do pracy najlepiej jakieś leginsy!!!!!

ale on nie ściśnięty, tylko taki "wylany", to spódniczka z gumą, innych nie noszę bo się nie mieszczę :-D

Dzień dobry :) witam :)

dagne witaj kochana, jak się czujesz? może jakieś zdjątko brzuszka po wakacjach?

a ja dzis miałam cały dzień na działce u ojca spędzić, miał być grill i mycie samochodów, a tu dupa, deszcz pada i zimno, a przeziębić się nie chcę bo w poniedzałek mężulek przylatuje na całe dwa tygodnie :szok: :-D
no i muszę sama obiad zrobić....może kopytka???
ps. a ma któraś z Was przepis na pizzę domową, ale taką na cienkim cieście?

Mój M. poejchał z rodziną do rodziny koło Rzeszowa :-) a ja wylatuję na miesiąc do UK :-)

Sil, mój eks mnie nachowdził, wzrok miał jakby mnie miał zamordować za to,że nie wiem czy chciałam wrócić do Niego, usiadł przy drzwiach i powiedział ,że nie wyjdzie dopóki ja nie zgodzę się dać mu szansy, klęczał, ale miał wzrok, taki nieobecny, na szczęście wysłałam jakiś znak w sms do M. ( bo mieszkamy od siebie jakąś minutę drogi autem, a na nogach mam do niego 5 minut) i zrozumiał i zadzwonił, a że moj eks w porówaniu do Macka waga kogucia to zrezygnował, ale byłam taka roztrzęsiona,że kilka dni nie jadłam, ale z M. zbliżyliśmy się jeszcze bardziej do siebie.
Wyobraźcie sobie,że otrzymujecie od swojego eks codziennie kwiaty w tym raz w tygodniu kosz z różami, i podpis " Zawsze będę Cię kochał, nigdy nie zniosłbym myśli,że będziesz z kimś innym" na urodziny dostałam kosz czerwonych róż w postaci 22 kwiatów..

reklama
Magda, nie zazdroszczę, jak z koszmarów, a jak jeszcze pisałaś, że damski bokser, to tym bardziej podziwiam odwagę...

Dagne, nie wiem, gdzie stanęłaś... Kilka nieprzyjemnych wieści. Magenta i Soglam straciły Dzieciątko. Gocha ma kiepskie wyniki, ale dzielna jest i walczy. Lovka leży i narzeka, ale ją naprostowały ;) A Dziurka ma dziwny @.

Właśnie, Dziurka, jak tam z Tobą?

A ja znowu mam nakaz odpoczywania więcej niż pracy. Ale już czuję Maleństwo, od 8 lipca :)

Do góry