reklama
M
malutka306
Gość
Cześć dziewczynki... Ja oczywiście znów w pracy.... :-(
Nadal nic nie czuję, aby miała przyjść @... a do testowania pozostało 2 dni :-)
Nadal nic nie czuję, aby miała przyjść @... a do testowania pozostało 2 dni :-)
Witam się i ja, dzieeeń doobryy :-)
Ohooo, chyba bzyknęła wczoraj M XD
Magd.a
Fanka BB :)
Nie bzyknęła :-(Ohooo, chyba bzyknęła wczoraj M XD
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
uuuuu magda <głaszcze>
niemartw sie ja tez nie :-( przychodzi ja tu wiecie a on mowi bylo mi trzeba wczesniej powiedziec teraz niemam sily i 2 minuty i chrapie ;-( a ja zasnac nie moglam ta pogoda mnie wykonczy...
a teraz w pracy po 10 lekarz przychodzi a jutro po pracy tesciowa robi 60 urodzinki wiec mnie nie bedzie...
Ael wspołczuję ci i niewiem skad ty jestes taka silna ja bym ni dala rady ale mysle ze to wcale niejest zly pomysl z tym doem starcow gdy sie dziecko urodzi moze sie troche obruszyc dziadek ale pozniej uzna ze wcale niejest tam tak zle ;-) a tyspobie spokojnie wychowasz wiktorka ;-)
niemartw sie ja tez nie :-( przychodzi ja tu wiecie a on mowi bylo mi trzeba wczesniej powiedziec teraz niemam sily i 2 minuty i chrapie ;-( a ja zasnac nie moglam ta pogoda mnie wykonczy...
a teraz w pracy po 10 lekarz przychodzi a jutro po pracy tesciowa robi 60 urodzinki wiec mnie nie bedzie...
Ael wspołczuję ci i niewiem skad ty jestes taka silna ja bym ni dala rady ale mysle ze to wcale niejest zly pomysl z tym doem starcow gdy sie dziecko urodzi moze sie troche obruszyc dziadek ale pozniej uzna ze wcale niejest tam tak zle ;-) a tyspobie spokojnie wychowasz wiktorka ;-)
M
malutka306
Gość
Dziewczyny tak mi sie w głowie kołuje, że szok... :-( nie wiem może to fasolka... :-) Zreszta od kilku dni się tak czuje... czasami jest mi bleeeee... czasmi mam skoki temperatury... a @ nie widać...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ael ja tearz też mam nowe przeboje z teściem... wczoraj przyszedł do mojej mamy się skarżyć, jacy to my nie dobrze i jaki to my mamy bałagan, ze do niego syn na podwórku dzień dobry nie mówi i itp itd. Moja mama lekko mówiąc się wkurzyła i dała mu do zrozumienia ze jest za nami a on może sobie pogadać. Więc teraz moja mama jest najgorsza w oczach teścia (taka zresztą jak synowa... toż ta sama krew) wczoraj byli wszyscy tak wkurzeni na niego, ze hej... my normalnie musimy sie wyprowadzić chyba gdzieś, bo on wczoraj wykrzyczał mojej mamie że to jest jego chata ma prawo się wtrącać i do "swojego" domu on pukać nie musi. (mimo, ze mieszkamy w bliźniaku nie razem) Załamana jestem tą sytuacja jak cholera... jeszzce będziemy się sądzić o wnuka w przyszłości...
Heh każda pisze o braku seksu a ja jedyna chyba mogę kiedy chce... ale NIE CHCE... i tu jest problem bo mój wyposzczony już do zera... biedny...
Malutka!! to testuj jutro!!![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Heh każda pisze o braku seksu a ja jedyna chyba mogę kiedy chce... ale NIE CHCE... i tu jest problem bo mój wyposzczony już do zera... biedny...
Malutka!! to testuj jutro!!
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Podziel się: