reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
mmadziu smacznego i milych snow ;-) a ja bym nic z tych skladnikow nie zjadla bo by mi sie niedobrze zrobilo;-P

a basati ma ladny wykres ;-) i jutro bedzie raczej testowac;-)

ael ja sie produkuje na faceboku a ty znikasz ;-)

dobranoc Ael :*

A Ty też do lulania zmykasz? Spokojnej nocki kochana :*

a basati ma ladny wykres ;-) i jutro bedzie raczej testowac;-)

No ciekawe czy nam się Basati pochwali jutro, jak coś kochana daj jej znać, że my czekamy jak coś i niech odezwie :-)
Widzisz Atanku, zostałyśmy same, dziewczyny polazły spać, a ja się swojego staram do wyra zaciągnąć XD

reklama
milych przytulankow ;-) kasiu;-)

ael mam to samo ale se polazl do ojca bo ma zakaz palenia papierosow u nas w pokoju a ze tesciu pali u siebie w pokoju to chodzi do niego ale nie zmienia faktu ze mam ochote bo dawno nic nie bylo a lekarz pozowolil z umiarem ;-)

Do góry