reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dokładnie dziś jest tylko dzień na smuteczki, ale nowy cykl to nowa szansa i tak trzeba na to patrzeć, więc od jutra proszę brać się w garść i walczy dalej Malwinko

Dziękuje wszystkim za wsparcie jesteście kochane.

Tak ogólnie u mnie napadało śniegu po kolana całe podwórko zasypane a pojechałam z rana tylko na zakupy i wracając auto mi sie na podwórku zakopało a nie było mnie tylko 3 godziny wstawiam zdjecie.

Załączniki

• DSC00029.jpg
    DSC00029.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
oj u nas tez śniegu po pachy i cały czas sypie, masakra... tyle czasu wracałam z pracy do domku... a małża jeszcze nie ma ... będzie wracał ze 3 godziny...
u mnie nadal @ nie ma, za kilka dni pewnie przyjdzie, już 10 dni FL ... wiec może przychodzić :D

Witam, witam
ale tu pustki;/ Malwinka nie martw sie! Dobrze, ze @ wreszcie zawitala, przynajmniej wiesz na czym stoisz i mozesz znow zaczac staranka;) poza tym ja wlasnie tez dzis dostalam @, takze moze razem bedziemy testowac? Ja tak mysle o sylwestrze 31.12 lub 30.12..co Ty na to?;) razem bedziemy odliczac!!
Co do mnie, to bylam na wizycie i moja @ tak sie przestraszyla pani gin, ze przyszla jak siedzialam u niej na fotelu, podczas badania;D co do jajnika, to powoli przestaje bolec, wszystko ok, brak zapalen i zmian, takze mam nadz ze to byl jakis dziwny wstep do @ i tyle, a na wszelki wypadek w przyszlynm tyg zrobie usg narzadow rodnych i upewnie sie ze wszystko dobrze na 100%!
Teraz moje drogie ide na godz smazyc nalesniki, mam nadz ze jak wroce, to ktos zawita.. no chyba ze wszystkie zasypalo!! mnie tez zasypalo, takze walczylam, zeby wejsc do wlasnego domu;p

reklama
Do góry