reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
zoszka daj cynk jak będziesz po wizycie
malwinka melduj się jak tam teścior...

u nas też biało,dziś się lepiej czuje,poszłam spać chyba przed 21h bo taka słaba byłam.
muszę wcześniej wyjść z domu bo auto trza odśnieżyć:/

Hej dziewczynki, witam po weekendzie. W pt przyszła @ i boli... Takze odliczam czas do owulki :)
Wczoraj wracam po szkole a w domu swiece muzyka i maz u progu z obiadem na stole i winkiem... Jestem w szoku pierwszy raz takie cos zrobil. :-)
Czy listopad przyniesie jeszcze jakas fasolkę? Czy któras testuje?

Hej dziewuszki, przepraszam ze nie podpisuje wszytskim ale nie mam sily patrzec w monitor...oczy mnie jakos bola i nie moge sie cos skupic:/
Zoszka-daj tylko znac jak tam u lekarza
BigChild- tzryamm juz kciuki za nastepny cykl

i tak jak dotka pisała, Wrocław zasypany. do pracy (5km) jechalm dzis 1h i 45min:szok:

hejka dziewczyny:) pare dni mnie tu nie bylo ale dzisiaj sobie przypomnialam o was bo mnie jakos brzuszek zacząl bolec. niby jak na okres ale jakos delikatniej... jutro mam dostac@ wiec pewnie z tego cyklu nici ... kupilam wiesiołek tak jak radziłyscie i czekam do jutra...

Ostatnia edycja:
Malwinka gdzie jestes?

Dotka a jak u Ciebie co słychac u mnie plamienie sie skonczyło w tym dniu co sie zaczeło czyli w sobote no i czekam na
@ w srode pewnie zawita

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry