reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam po weekendzie!
u mnie zdaje sie ze nic nie wyszlo w tym cyklu. zrobilam rnao test i jedna kreska, ale to mnie wcale nie martwi. martwi mnie za to to, ze jak juz pisalam od trzech dni strasznie boli mnie jajnik, tak na maksa, mialam juz jechac dzis do szpitala, ale przemecze sie do rana i zaczne od mojej gin a jak nie to ostry dyzur.. dzis mam 32dc, po ciazowym zrobilam owulacyjny bo juz nie wiedzialam co mam o tym sadzic i wyszla druga dojsc blada kreska, wiec nic mi to nie pomoglo, bo taki test robilam pierwszy raz, takze nie mam porownania. poza tym owulacja nie bolala by mnie az tak i nie przez trzy dni!! nie wiem moze to jakies zapalenie jajnika, albo inne cholerstwo;(
ps. a @ jak nie bylo tak nie ma i rzadnych objawow jej, ani ciazowych.. martwi mnie to.

reklama
zoszka idz do lekarza tak jak mówisz to wszystko wyjasni - wiesz kiedy miałas owu - czy nie?? jesli nie to moze ci sie przesuneła i dopiero miałas - ale tak jak mowisz najlepiej bedzie jak do lekarza podlecisz:D

Malwinka luteina nie przeszkadza lekarze daja ja na podtrzymanie - wywołuje ona tez @ jesli do ciazy nie doszlo, tak ja lekarze przepisuja - takze napewno fasolinie nie zaszkodzi jak co najwyzej pomoze, zrób tesnic jutro i jesli wyjdzie pozytywny to mozesz brac mojim zdaniem do wizyty u lekarza a potem zobaczysz co ci powie,Ajesli negatywny to odstaw zeby @ naturalna była takie moje znaie;D

co do priv info to tez uwazam ostrozniej dziewczyny bo wystarczy jedna zmora :D

Oki polece, bo juz wytrzymac nie moge;( ale lipa. cale zycie nic mi sie nie dzialo, zaczelam sie starac o dziecko i co? najpierw poronienie,a teraz jakies jazdy z jajnikiem...

Co do owulacji, to nie mierze temp, zazwyczaj czuje kiedy mam, bo ok 14-16dnia boli mnie jajnik, ale to trwa max jeden dzien i nie jest tak silne jak teraz i fakt, ze tego nie czulam w tym cyklu, ale to dziwne, zeby bolalo tak dlugo, tak pozno -30-32dc i tak mocno.
jutro ide, jak sie dowiem co to za cholerstwo to dam znac!

Ok, mam nadz ze sie dowiem, po prostu nie wyjde z gabinetu, dopuki nie zrobia mi usg.. a teraz ide spac, bo jak spie to mnie nie boli przynajmniej;*

Zoszka masz racje okupuj gabinet dopóki nie zrobią Ci usg i nie wyjaśnią przyczyny tych bóli
Malwinka trzymam kciuki &&& melduje sie z teścikiem rano czekam z niecierpliwością na wieści

reklama
Do góry