reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

zoszka seksiku było tak w sam raz w miarę czasu którego niestety nam często brakuję bo się mijamy
mam wykres na skarb mamy ale coś strona przestała działać
jeszcze na wszelki wypadek się pokochamy co by owulka zrobiła psikusa :) TO w sobotę, niedzielę i dzisiaj wyszedł pozytywne krechy takiej samej grubości więc jeszcze dzisiaj zadziałamy :)

reklama
zoszka seksiku było tak w sam raz w miarę czasu którego niestety nam często brakuję bo się mijamy
mam wykres na skarb mamy ale coś strona przestała działać
jeszcze na wszelki wypadek się pokochamy co by owulka zrobiła psikusa :) TO w sobotę, niedzielę i dzisiaj wyszedł pozytywne krechy takiej samej grubości więc jeszcze dzisiaj zadziałamy :)
Oki, to powinno byc dobrze, a macie jakies przepraszam ze zapytam odpowiednie pozycje do tworzenia dzidziusia? ;)

a wiecie jaka czekolada jest pycha po góralsku!!!
czyli z wódeczką!!!
ja najbardziej lubię z białym rumem ... bacardi mniam
chyba sobie zaraz albo przed snem zrobię... jeszcze przed zafasolkowaniem mogę ...hihi :D
mniam, no ja od dzis tez moge cos zakrapianego wypic, wlasnie taka czekoladke to chetnie bym wypila;)

na zdrówko
we_dwoje_1_16288.jpg

Ostatnia edycja:
Paulina Hehe to ja tak samo narazie, w czerwcu udalo mi sie za pierwszym razem, a teraz bede drugi raz probowac. a Ty ile cykli juz sie starasz? ;)
Anuszka mniam mniam pysznosci;)

A ja wreszcie mam porzadny okres. Cykl temu lekkie plamienie, a teraz to prawdziwa powódz i boli brzuszek. Ale traktuje to jako dobra wrozbe na nowy cykl. Moze wszystko sie normuje i bedzie w porzadalu.

Co do nalesnikow, uwielbiam, choc ostatnio przerzucilismy sie z nutelli i dzemu na nalesniki z kurczakiem i kukurydza i pieczarkami i oczywiscie zoltym serem. Pycha!

Co do pozycji, stosuje takie jakie w danym momencie sie ma i na co przyjdzie ochota, jak juz kiedys pisalam nie trzymam nog w gorze, bo ide sie myc zeby infekcji nie zlapac. No i hmm chyba jeszcze nie ten etap plodzenia, czyli nie napalamy sie na to az tak bardzo i mowimy co ma byc to bedzie. Nie chce zebysmy zwariowali. Choc wiem ze nogi w gorze sa bardzo pomocne.

Aha dziewczynki dzis wigilia Andrzeja, dzis robi sie wrozby, macie jakies? Zaraz poszukam na necie czegos szybkiego i bez wosku, bo nie mam starego garnka.

http://halloween.friko.net/lanie-wosku.html
Takie lanie wosku on-line

http://www.wrozbyonline.pl/andrzejki/wrozby_darmowe/id/25/o/7/Wrozby_za_darmo

Ostatnia edycja:
BigChild musi byc w porzadku. a kiedy planujesz testowac? mnie tez boli brzuchol;( a co z Ania i nasza lista testujacych????
Na te nalesniki na slono to ja tez sie pisze;) lubie gotowac i uwielbiam jesc pyszne rzeczy;D no nie trzeba sie napinac, ale ja to wszystko planuje, lacznie z pora urodzenia dziecka, wiec ciezko mi sobie wmowic, ze co bedzie to bedzie i wyluzowac;/
A ja zapomnialam o wrozeniu;( a cos bym zrobila,, tylko bez wosku!

reklama
Testowanie wychodzi mi w granicach wigilii.. Wiec jeszcze dlugo dlugo.
Wrozby mowia ze musze jeszcze z tym poczekac.... Z dzieckiem. Eh... To tylko glupie wrozby :-)
MAm nadzieje...

Do góry