reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No rzeczywiście dziewcznki nastała cisza... Na ja siedze w pracy i niestety chciałabym już iść do domku....

A powiedzcie, co robicie dzisiaj na obiad???? ja robię naleśniki z pieczarkami, szynką i serem żółtym.... :-)

reklama
Fasolka szparagowa z mizerią. Choć zastanawiam się bo mamy królika w zamrażarce i czy by go nie zrobić...

Ael
ale zbieg okooliczności... Dzisiaj mój kolega w pracy mówił, że ma na obiad to samo co ty... Hahahaha

A tak na marginesie uwielbiam fasolkę szparagową... a ponieważ moja teściowa ma ogródek na którym ma warzywka, tak więc fasolki latem mam dużo...

Witajcie laseczki.Ja tez mam dzis wolne i jutro tez.Wstałam o 11 zjadłam sniadanko kanapki z serem i nadziewana martadela.Dzis na obiadek zrobie fasolke po bretonsku....

A ja mam dziś kotlecika z zapiekanym serkiem. I jeszcze nie wiem co do tego.
W każdym razie dziś załatwiłam nam kamyczki na mostek do domku, bo mamy pozwolenie na zajęcia pasa :p i transport i jestem z siebie dumna. I nafukałam rano na mojego, ale z tego dumna nie jestem

Co do FB, piszę jeszcze raz, bo wczoraj żadna nie zareagowała :p Grupa zmieniła nazwę na Kameralnie, jest tajna (przez poufna ;) ). Ale sądzę, że powinna służyć bardziej do patrzenia kto jest kim, niż do rozmów. Nie zawieszajmy forum do gadki o rosołku, bo wiele dziewczyn nie chce i ma prawo nie chcieć należeć do grupy, czy mieć FB. Już pominę wszystkie nowe na wątku staraczki.
A tak dodatkowo, mianowałam adminem Atan, za pomysł i Ael, za to, że tu nie dostała ;) Żeby było łatwiej, jak ktoś się będzie chciał dopisać.

No bo ja wybieram się z mężem na weekend teraz 29lipca. Podobno warto tam jechać:) Chodzi mi o to czy łatwo mżna się z nimi dogadać?Jak tam są ceny?
Czy lepiej pociągiem dojechać czy samochodem?

reklama
Na wieczór nam się co chwile plany zmieniają, dziś muszę znów do Gliwic jechac z M. odebrać jego ciotki... takze mam nadzieję,że dziś zaciągnę M. do łóżka :-p
Pies dobrze :-)

Mój wyjazd zbliża się wielkimi krokami to już za 4 dni :-o
dziś muszę pozałatwiać w US bo mam zwrot podatku a nie wiem jak to wygląda,gdybym tego nie odebrała w terminie ( wychodzi mi najpóżniej początek sierpnia), czy może to odebrać ktoś inny itp. no i do Play muszę iść, bo znów coś kombinują :-D

Do góry