reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sil najgorsze jest to że płakac nie potrafie,bo takie ze mnie twrade babsko ze juz w dziecinstwie chiałam byc dzielna i nie płakałm mimo ze wrazliwa jestem :/ ale tulanie zgarniam garściami i dziękuje bardzo:):)

Sil najgorsze jest to że płakac nie potrafie,bo takie ze mnie twrade babsko ze juz w dziecinstwie chiałam byc dzielna i nie płakałm mimo ze wrazliwa jestem :/ ale tulanie zgarniam garściami i dziękuje bardzo:):)
A małż tuli? Mocno? Poproś by mocniej tulił. Ja Cię ze swoim facetem mocno tulimy :-)

Magda jakby się nie zaczeło poronienie samo to miałam w pon się pojawic a jak ronie to poczekac do konca krwawienia ale gin juz ostatnio wspomnial,ze mamy dac sobie 3 m-ce przerwy i brac duzo fioliku:):)

Uwielbiam to forum ale jak wchodzę i pierwsze co czytam takie informacje to wszystko mnie przerasta... Nie wiem jak ten świat jest stworzony, że Ci co pragną mieć dzieci i bylbi najwspanialszymi rodzicami na świecie mają tyle przeszkód na swojej drodze :-( Sog ja również tule z całej siły, łezki mi się w oku kręci jak przeczytałam Twojego posta ale również jak czytam jaka jesteś silna, że miałaś w ogóle "odwagę" Nam to napisać i jak czytam posty wszystkich dziewczyn bo nigdy nie spodziewałabym się, że na "głupim" forum można otrzymać tyle wsparcia!!!! Soglam trzymam za Ciebie kciuki i wierze, że jak tylko będziecie mogli to postaracie się o dzidziusia i tym razem zobaczycie go nie tylko na ekranie USG!!! :tak:

reklama
Uwielbiam to forum ale jak wchodzę i pierwsze co czytam takie informacje to wszystko mnie przerasta... Nie wiem jak ten świat jest stworzony, że Ci co pragną mieć dzieci i bylbi najwspanialszymi rodzicami na świecie mają tyle przeszkód na swojej drodze :-( Sog ja również tule z całej siły, łezki mi się w oku kręci jak przeczytałam Twojego posta ale również jak czytam jaka jesteś silna, że miałaś w ogóle "odwagę" Nam to napisać i jak czytam posty wszystkich dziewczyn bo nigdy nie spodziewałabym się, że na "głupim" forum można otrzymać tyle wsparcia!!!! Soglam trzymam za Ciebie kciuki i wierze, że jak tylko będziecie mogli to postaracie się o dzidziusia i tym razem zobaczycie go nie tylko na ekranie USG!!! :tak:
Witaj kochana długo Cie tu nie było....Myslałam kiedy sie pojawisz.Co u Ciebie nowego i u dzidzi?

Do góry