reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam ponownie ja dzisiaj zauważyłam u siebie biały grudkowaty śluz nadal brak @ . A i dzisiaj zaczęłam mierzyć tempke miałam rano tempke koło 6 rano 37,2.

no to mmoze kciuczki zacisniete z całej sily malwinko - denerwuje sie z toba razem :D

amalfi no ciekawe co ten m przytarga i czym sie podzieli hahahahahahahahaahahaha

martamila no to jest właśnie dobre, że każda z nas ciągle ma szansę w kolejnym cyklu :tak: Pomyślcie, co by było, gdyby natura obdarzyła nas owulacją i dniami płodnymi tylko raz do roku, i trzeba by było czekać tyle czasu, gdyby się nie udało :dry: ;-)

malwinka kciuki zaciśnięte mocno :tak: tempka bardzo ładna!!!! A kiedy robisz test?... :-)

martamila no to jest właśnie dobre, że każda z nas ciągle ma szansę w kolejnym cyklu :tak: Pomyślcie, co by było, gdyby natura obdarzyła nas owulacją i dniami płodnymi tylko raz do roku, i trzeba by było czekać tyle czasu, gdyby się nie udało :dry: ;-)

malwinka kciuki zaciśnięte mocno :tak: tempka bardzo ładna!!!! A kiedy robisz test?... :-)

Mam zamiar zrobić jutro

malwinka to trzymam kciuki mam nadzieje że test będzie pozytywny i oczywiście po zrobieniu zaraz na forum się melduj z wiadomościami
miałam tak rozwalony tydzień gdzie akurat miałam owulke że nie wiem czy coś z tego będzie staram się nie myśleć o tym ale nie da się za bardzo, chciałabym żeby był już 14 grudnia bo chyba zwariuję do tego czasu muszę jakieś zajęcie sobie znaleźć :-)

reklama
Do góry