reklama
sergeevna
Pysiołkowa Mama
cześć Kobietki :-)
Melduję się z kolejnym cyklem, a właściwie to z pierwszym "z prawdziwego zdarzenia" ;-) Jestem po odstawieniu tabletek, odczekałam jeden cykl, żeby zobaczyć, jak się zachowuje mój organizm i na szczęście wszystko ok ;-) Mierzyłam tempkę, obserwowałam swój organizm ze wszystkich stron, owulka była, tempka spadła dzień przed @... Wszystko jak w książce uczyli ;-)
Zatem zabieramy się z Narzeczonym do działania, dzisiaj mój 10dc, a @ powinna pojawić się 19 grudnia (mam nadzieję, że się nie pojawi wcale...). Może będziemy mieli najpiękniejszy prezent pod choinkę?...
Melduję się z kolejnym cyklem, a właściwie to z pierwszym "z prawdziwego zdarzenia" ;-) Jestem po odstawieniu tabletek, odczekałam jeden cykl, żeby zobaczyć, jak się zachowuje mój organizm i na szczęście wszystko ok ;-) Mierzyłam tempkę, obserwowałam swój organizm ze wszystkich stron, owulka była, tempka spadła dzień przed @... Wszystko jak w książce uczyli ;-)
Zatem zabieramy się z Narzeczonym do działania, dzisiaj mój 10dc, a @ powinna pojawić się 19 grudnia (mam nadzieję, że się nie pojawi wcale...). Może będziemy mieli najpiękniejszy prezent pod choinkę?...
sergeevna
Pysiołkowa Mama
My wszystkie liczymy tu na taki prezent hehe. I tego Wam zycze kobietki!!!!!!!!!!!!!!!
No miejmy nadzieję, że się nam wszystkim sprawdzi! No, możemy co najwyżej "przeciągnąć" ten prezent w czasie do okolic stycznia, to będzie wtedy "noworoczny"
A swoją drogą, fajnie było by przy okazji w styczniu wręczyć rodzicom buciki na Dzień Babci i Dzień Dziadka :-)
uuu ale cisza...wszytskie sie weekenduja...a ja dopiero z wykladów wrócilam...
dziś mam gorszy dzien....mam wrażenie że z w tym miesiacu nic z fasolki nie wyszło :/jakies takie przezcucie
I w zwiazku z tym P. mnie denerwuje bo nie wiem co mu odwaliło ale cały czas mówi do mnie w liczbie mnogiej albo WY :/
dziś mam gorszy dzien....mam wrażenie że z w tym miesiacu nic z fasolki nie wyszło :/jakies takie przezcucie
I w zwiazku z tym P. mnie denerwuje bo nie wiem co mu odwaliło ale cały czas mówi do mnie w liczbie mnogiej albo WY :/
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Witam panienki moje w koncu do was dotarłam mam w koncu naprawionego kompaCały czas trzymam za was kciuki.U mnie @ powinna przyjsc dopiero w sr czyli 1 a wczoraj miałam plamienie a dzis nic.Zdarzało to sie juz ale najwyzej dzien przed a nie tak wczesnie chociaz czuje ze nici z tego
reklama
Podziel się: