reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Malwinka trzymam kciuki &&&& za jutrzejsze testowanie meduj jutro z rana wieści, oby to plamienie nie bylo zapowiedzią @, bratanica słodziusieńka i szynszylki także :)

cześć Kobietki :-)

Melduję się z kolejnym cyklem, a właściwie to z pierwszym "z prawdziwego zdarzenia" ;-) Jestem po odstawieniu tabletek, odczekałam jeden cykl, żeby zobaczyć, jak się zachowuje mój organizm i na szczęście wszystko ok ;-) Mierzyłam tempkę, obserwowałam swój organizm ze wszystkich stron, owulka była, tempka spadła dzień przed @... Wszystko jak w książce uczyli ;-) :tak:

Zatem zabieramy się z Narzeczonym do działania, dzisiaj mój 10dc, a @ powinna pojawić się 19 grudnia (mam nadzieję, że się nie pojawi wcale...). Może będziemy mieli najpiękniejszy prezent pod choinkę?... :laugh2:

My wszystkie liczymy tu na taki prezent hehe. I tego Wam zycze kobietki!!!!!!!!!!!!!!!

No miejmy nadzieję, że się nam wszystkim sprawdzi! :tak: No, możemy co najwyżej "przeciągnąć" ten prezent w czasie do okolic stycznia, to będzie wtedy "noworoczny" :tak: :laugh2:

A swoją drogą, fajnie było by przy okazji w styczniu wręczyć rodzicom buciki na Dzień Babci i Dzień Dziadka :-)

Ja znow do roboty, jak mi sie nie chce:no:. Ale szybko to odbębnie i przywitam mojego w nocy, przyjedzie z prezentami z polandii:-D

uuu ale cisza...wszytskie sie weekenduja...a ja dopiero z wykladów wrócilam...
dziś mam gorszy dzien....mam wrażenie że z w tym miesiacu nic z fasolki nie wyszło :/jakies takie przezcucie :(
I w zwiazku z tym P. mnie denerwuje bo nie wiem co mu odwaliło ale cały czas mówi do mnie w liczbie mnogiej albo WY :/

Witam panienki moje w koncu do was dotarłam mam w koncu naprawionego kompa:)Cały czas trzymam za was kciuki.U mnie @ powinna przyjsc dopiero w sr czyli 1 a wczoraj miałam plamienie a dzis nic.Zdarzało to sie juz ale najwyzej dzien przed a nie tak wczesnie chociaz czuje ze nici z tego

reklama
Do góry