Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Ael ja ma podobnie ;-) tez mam kg troszke bo coraz blizej do 90 ;-( a jak sie pznalismy to 65 kg a jakos przez to ze przytylam mnie nadal kocha ja narzekam bardzo czesto a on i tak mowi ze kochanego cialka nigdy nie zamalo ;-) chcialabym schudnac ale tak jakos jak pomysle jak bylam chudsza jak sie zachowywalam to uznalam ze chyba nawet lubie miec cialko bo jakos tak bardziej spowaznialam troszke ;-) ale czasem mysle ze fajnie bylo miec mniej latwiej ciuchy kupic ale nie zaluje az tak ze tyle waze ale cwiczyc mi sie niechce ;-)
wiecie co moj wczoraj byl lekko zly bo ja ostatnio na wszystko sie wnerwiam jakos chyba hormony dzialaja no i taka smutna siedzialam w tym lozku wieczorkiem to co on robil caly czas probowal mnie rozsmieszyc bo lubi gdy sie usmiecham a jak sie nie usmiecham to on tez jest smutny sie okazalo i jak takiego nie kochac i jak zwykle pocalowal brzuszek ;-)
wiecie co moj wczoraj byl lekko zly bo ja ostatnio na wszystko sie wnerwiam jakos chyba hormony dzialaja no i taka smutna siedzialam w tym lozku wieczorkiem to co on robil caly czas probowal mnie rozsmieszyc bo lubi gdy sie usmiecham a jak sie nie usmiecham to on tez jest smutny sie okazalo i jak takiego nie kochac i jak zwykle pocalowal brzuszek ;-)