Czemu blee? Bo to surowe mieso rybie. Stad blee. Choc np wędzonego lososia uwielbiam, wiec jesli to cos w ten desen to jestem za. Miejsca sprawdzonego brak bo idziemy pierwszy raz i znalazlysmy dwie restauracje ijedna z nich wybierzemy.
reklama
ale sushi z surowa ryba to jeden z tysiąca możliwości choc polecam sushi z surowym tuńczykiem-całkeim inny niz z puszki
Ja uwielbima z wędzonym łososiem i warzywne
Mam nadzieje ze traficie do dobrej kanjpki i bedzie Wam samkować Koneicznie daj znac juz po
ale mi dziś zimnoo, place mam skostnaiłe ze ledwo na klawiaturze klikam :/
Ja uwielbima z wędzonym łososiem i warzywne
Mam nadzieje ze traficie do dobrej kanjpki i bedzie Wam samkować Koneicznie daj znac juz po
ale mi dziś zimnoo, place mam skostnaiłe ze ledwo na klawiaturze klikam :/
Umm, jaki kulinarny tematsię rowinął. Sushi to może nie dla mnie ale gotowanko, jak najbardziej.
Devi, widzę, że my w tym samym terminiejesteśmy. Tylko, że ja już wiem, że w tym miesiacu nic z tego. Ale jeszcze grudzień przede mną.
Devi, widzę, że my w tym samym terminiejesteśmy. Tylko, że ja już wiem, że w tym miesiacu nic z tego. Ale jeszcze grudzień przede mną.
malami2010
Fanka BB :)
dziewczyny mam takie pytanie: jest sens testowac 4 dni przed @? bo mnie strasznie korci ;/
Myślę,że nie ma sensu.Ja popełniłam ten błąd już dwa razy i potem byłam jeszcze bardziej smutna jak nic mi nie wyszło.Teraz czekam przynajmniej do terminu @
Powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dziewczyny mam takie pytanie: jest sens testowac 4 dni przed @? bo mnie strasznie korci ;/
nie ma sensu...szkoda tracic test i smusic sie nad jedna kreska :/ to tylko 4 dni...dasz rade
reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Dokladnie szkoda testu chyba wiekszosc z nas testy bardzo kusza
Podziel się: