reklama
E
ela_86
Gość
BigChild i to się nazywa pozytywne podejście! tak trzymaj!!! )
jeera86
Fanka BB :)
jeera jak nie prezent na święta to owoc tych świąt!! głowa do góry a poza tym masz 1,5 tygodnia do dni płodnych z tego co widzę po suwaczku także jest jeszcze szansa na świąteczną fasolę!!!
ej juz tak cdlugo sie staram że to nie robi na mnie wrażenia hahah naprawde
malami2010
malami dzialaj dzialaj, ja juz niedlugo tez zaczne, trzymam &&&&&&&&& za ciebie, oby sie udalo
Dzięki za &&&, ja też trzymam &&&&&& za Ciebie i za wszystkie inne działające i testujące;-).Może faktycznie przytrafi sie prezent na gwiazdkę ,ale byłaby niespodzianka dla rodzinki np.w Wigilię,ale to tylko marzenia;-)
E
ela_86
Gość
ale marzenia się spełniają
kwiatuszekq20
Gdzie testujace?
ja tez sie ciesze ze taprzemadrzala kaska odpadla.
Moja gin mowila ze najlepiej wspolzyc dzien przed skokiem ni i w dniu w ktorym jest skok bo wlasnie wtedy dopieto jajeczko sie uwalnia
ja tez sie ciesze ze taprzemadrzala kaska odpadla.
Moja gin mowila ze najlepiej wspolzyc dzien przed skokiem ni i w dniu w ktorym jest skok bo wlasnie wtedy dopieto jajeczko sie uwalnia
reklama
Moja przyjaciolka w sobote ma urodzinki, ale ze wzgledu na nasza edukacje weekendowa to dzis idziemy urodzinowo gdzies.
Powiedziała ze zawsze chciała spróbować sushi.. Mówisz i masz idziemy dzis testowac nowosc Dobre to wogole? Juz sie boje
Powiedziała ze zawsze chciała spróbować sushi.. Mówisz i masz idziemy dzis testowac nowosc Dobre to wogole? Juz sie boje
Podziel się: