reklama
Malwinka91
Zaangażowana w BB
obecnie Krzyki, a Ty?
wychowana na Gaju, aktualnie Jagodno. Z naszej okolicy jeszcze jest julieeta bo z Książa Małego
Hej Ja urodziłam się z Głuszycy potem przeprowadziłam się z rodzicami do Wrocławia na krzyki a później po jakiś 6 latach mieszkania we Wrocławiu przeprowadziliśmy się do jaworzyny śląskiej a ja aktualnie mieszkam teraz w głuszycy na moim starym mieszkaniu z babcia i z moim.
Moja przyjaciolka w sobote ma urodzinki, ale ze wzgledu na nasza edukacje weekendowa to dzis idziemy urodzinowo gdzies.
Powiedziała ze zawsze chciała spróbować sushi.. Mówisz i masz idziemy dzis testowac nowosc Dobre to wogole? Juz sie boje
ja sushi uwielbiam...mój mąz robi przepyszne w srpdku same pysznosci...toz to sam ryż, warzywa ,wedzony łosoś, samżone krewetki lub paluszki surimi....achhh ślinka mi cieknie
a wędzonego łososia?? poza tym sushi można zrobić tylko z warzywkami
ewika- a jadals kiedyś sushi, czy to tylko takie uprzedzenie jakie panuje u wiekszosci z nas??
Moi znajmi wszyscy zarzekaja sie ze sushi jest bleee i jak to można jesć....dopóki nie spróbuja
a nie, jedna koleznka sie nie przekonała ale pracujemy nad nia
ewika- a jadals kiedyś sushi, czy to tylko takie uprzedzenie jakie panuje u wiekszosci z nas??
Moi znajmi wszyscy zarzekaja sie ze sushi jest bleee i jak to można jesć....dopóki nie spróbuja
Malwinka91
Zaangażowana w BB
obecnie Krzyki, a Ty?
a wędzonego łososia?? poza tym sushi można zrobić tylko z warzywkami
Ja nie jadłam sushi ale chciałabym spróbować a szczególnie samemu zrobić.
Malwinka91
Zaangażowana w BB
No mnie tez to kusi zeby sprobowac, choc osobiscie to tez mam odczucia ze blee.. ale korci i sprobuje i powiem czy jestem na tak czy nie.
No dokładnie ja też tak zrobię spróbuje i powiem czy na tak czy na nie
choc osobiscie to tez mam odczucia ze blee.. .
Z ciekawości....co takiego jest w tym sushi ze Wam sie wydaje ze jest bleeee??
BigChild- tylko jesli macie mozliwosc idzcie w sprawdzone miejsce na to sushi...bo od tego duzo zalezy czy to polubicie czy nie
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: