reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A co do Tap Madl to ja tam się cieszę, że Kaśka odpadła, już tak mam że zawsze kibicuje najsłabszym więc jestem za Pauliną:-)

Hej hej, znów jestem pierwsza dzisiaj na wątku :)
Jeżeli chodzi o Tap Madl to ja od początku kibicuję Paulinie, taka nieśmiała dziewczyna,ale chyba najbardziej szczera i bardzo ładna.

Ja zrobiła wczoraj swój 4 test owulacyjny, no i wydaje mi sie że wyszedł pozytywny,wczoraj działaliśmy i dzisiaj pewnie też podziałamy.Zrobię jeszcze dzisiaj test zobaczę czy kreseczke bedzie jeszcze ciemniejsza, póki co wydaje mi sie że były takie same :).

Jaka u Was pogoda, u Nas zabieliło sie ale tylko troszkę, tzn.dachy samochodów sie zabieliły:-) Jak miło,że dzisiaj już czwartek.:tak:

reklama
Hej dziewczynki, byłam na usg wszystko jest dobrze, prawdopodobnie jelito drażliwe czy nic takiego.
Pan mnie dokładnie ogladnął łącznie z podbrzuszem mówił ze macica, jajniki w porzadku i ze mam duze endometrium i ze miesiaczka zaraz przyjdzie, i ze ciaza to napewno nie jest. Takze czekam na @ i działam. Chyba kupie rowniez testy owu zeby zobaczyc czy ona u mnie wogole wystepuje.

Co do Top Models to ja jestem happy, bo Kasia mi juz na nerwac grała swoją pewnościa i zadartym noskiem.
A Paulina fajna dziewczyna no i Anią jestem zaskoczona, laski dały jej niezle w kosc ale zycie jej wynagrodzilo conieco :-D
Moje faworytki Paulina albo Ania.

Ale zimno na dworze, w ruch poszedł mój kożuszek ;-)

BiGChild- dobrze, że już jestes po usg i wszytsko jest w porzadku, trzymam już kciuki za następny cykl :)
malami- u mnie test owu była pozytywny już od 3 dni a dopiero na trzeci dzien przyszła owu, najlepiej mierzyc tempke dodtakowo to bedziesz wiedziala na 100% kiedy owu bedzie.

We wro kałuże już delikatnie przymarzły a aj pierwszy raz założyłam dziś zimową kurtke :)

A Tap MAdl- tez sie ciesze ze odpadła Kaśka choć myśle, że w nastepnym odcinku i tak by odpadła bo beda już głosowac telewidzowie a on chyba nie byla darzona sypmatia widzow :/ i tak julieeta jestem z Ola...gang Wrocławski musi się trzymac mocno :0

cześć
kawa wypita,trochę poczytałam i idę ogarnąć mieszkanie...
ja jestem za Olką
Anka- brzydka,Paulina nudna,caly czas o trudnym życiu opowiada,,a kaśka- hihihi odpadła- cieszę się bardzo..
któraś dziś testuje? bo się już gubię,bo tyle ostatnio doszło nowych dziewczyny,że się nie łapie

Witam :) U nas stety niestety nie ma tap madl :) U nas dzisiaj zimno... -5 było rano i teraz też troche na minusie jest... A ja sie czuje bleee.... już czuje @... wiec u mnie prezentu na swieta nie bedzie :(

Witam wszystkie staraczki :)

Ja tez ogloadam Top Model i tez jestem zadowolona z werdyktu jury :)
Ja sie wylamię z gangu Wro bo kibicuje Pauline, bardzo podoba mi się jej typ urody :)

Moj R sie pochorowal jakis wirus go dopadl nie wiem czy grypa pokarmowa czy co ale wymiotuje duzo i az glos mu zanikl prawie calkiem od tych wymiotow, martwie sie co najlepijej jesc w grypie pokarmowej i jak przywrócić glos wiecie moze?

Ja wlasnie skonczylam w pracy kawke pic i naszla mnie ochota na wafel z masa, chyba po pracy polece po skladniki i zrobie wieczorkiem, lubiecie?

4b7d6b11b7884_440.jpg

Big Child szkoda....ale przynamniej juz wiesz i mozesz sie przygotowac do kolenego cyklu. Buziak

jeera jak nie prezent na święta to owoc tych świąt!! głowa do góry:tak: a poza tym masz 1,5 tygodnia do dni płodnych z tego co widzę po suwaczku także jest jeszcze szansa na świąteczną fasolę!!! :tak:

ja się witam w czwartek :happy: za oknem śnieg.......

reklama
Hej dziewczynki, byłam na usg wszystko jest dobrze, prawdopodobnie jelito drażliwe czy nic takiego.
Pan mnie dokładnie ogladnął łącznie z podbrzuszem mówił ze macica, jajniki w porzadku i ze mam duze endometrium i ze miesiaczka zaraz przyjdzie, i ze ciaza to napewno nie jest. Takze czekam na @ i działam. Chyba kupie rowniez testy owu zeby zobaczyc czy ona u mnie wogole wystepuje.

Co do Top Models to ja jestem happy, bo Kasia mi juz na nerwac grała swoją pewnościa i zadartym noskiem.
A Paulina fajna dziewczyna no i Anią jestem zaskoczona, laski dały jej niezle w kosc ale zycie jej wynagrodzilo conieco :-D
Moje faworytki Paulina albo Ania.

Ale zimno na dworze, w ruch poszedł mój kożuszek ;-)

Ja tez tak zrobilam kupilam jeden raz w zyciu testy owulacyjne i BYLAM PEWNA ze wyjda pozytywne, bo ja przeciez DOKLADNIE wiedzialam kiedy mam owulke i zaden nie wyszedl pozytywny hehehehe, stad wizyta u lekarza i stymulacja bo ja nie miewalam owulki, teraz to wiem, bo te objawy ktore mialam w tym cyklu, byly tak intensywne, ze wiem ze wczesniej na pewno nie mialam owulacji.

malami dzialaj dzialaj, ja juz niedlugo tez zaczne, trzymam &&&&&&&&& za ciebie, oby sie udalo

dotka kiedys czeeeesto robilam te wafelki, ale mi przypomnialas dziecinstwo.... ;-)

Do góry