reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

A co do Tap Madl to ja tam się cieszę, że Kaśka odpadła, już tak mam że zawsze kibicuje najsłabszym więc jestem za Pauliną:-)

Hej hej, znów jestem pierwsza dzisiaj na wątku :)
Jeżeli chodzi o Tap Madl to ja od początku kibicuję Paulinie, taka nieśmiała dziewczyna,ale chyba najbardziej szczera i bardzo ładna.

Ja zrobiła wczoraj swój 4 test owulacyjny, no i wydaje mi sie że wyszedł pozytywny,wczoraj działaliśmy i dzisiaj pewnie też podziałamy.Zrobię jeszcze dzisiaj test zobaczę czy kreseczke bedzie jeszcze ciemniejsza, póki co wydaje mi sie że były takie same :).

Jaka u Was pogoda, u Nas zabieliło sie ale tylko troszkę, tzn.dachy samochodów sie zabieliły:-) Jak miło,że dzisiaj już czwartek.:tak:

reklama
Hej dziewczynki, byłam na usg wszystko jest dobrze, prawdopodobnie jelito drażliwe czy nic takiego.
Pan mnie dokładnie ogladnął łącznie z podbrzuszem mówił ze macica, jajniki w porzadku i ze mam duze endometrium i ze miesiaczka zaraz przyjdzie, i ze ciaza to napewno nie jest. Takze czekam na @ i działam. Chyba kupie rowniez testy owu zeby zobaczyc czy ona u mnie wogole wystepuje.

Co do Top Models to ja jestem happy, bo Kasia mi juz na nerwac grała swoją pewnościa i zadartym noskiem.
A Paulina fajna dziewczyna no i Anią jestem zaskoczona, laski dały jej niezle w kosc ale zycie jej wynagrodzilo conieco :-D
Moje faworytki Paulina albo Ania.

Ale zimno na dworze, w ruch poszedł mój kożuszek ;-)

BiGChild- dobrze, że już jestes po usg i wszytsko jest w porzadku, trzymam już kciuki za następny cykl :)
malami- u mnie test owu była pozytywny już od 3 dni a dopiero na trzeci dzien przyszła owu, najlepiej mierzyc tempke dodtakowo to bedziesz wiedziala na 100% kiedy owu bedzie.

We wro kałuże już delikatnie przymarzły a aj pierwszy raz założyłam dziś zimową kurtke :)

A Tap MAdl- tez sie ciesze ze odpadła Kaśka choć myśle, że w nastepnym odcinku i tak by odpadła bo beda już głosowac telewidzowie a on chyba nie byla darzona sypmatia widzow :/ i tak julieeta jestem z Ola...gang Wrocławski musi się trzymac mocno :0

cześć
kawa wypita,trochę poczytałam i idę ogarnąć mieszkanie...
ja jestem za Olką
Anka- brzydka,Paulina nudna,caly czas o trudnym życiu opowiada,,a kaśka- hihihi odpadła- cieszę się bardzo..
któraś dziś testuje? bo się już gubię,bo tyle ostatnio doszło nowych dziewczyny,że się nie łapie

Witam :) U nas stety niestety nie ma tap madl :) U nas dzisiaj zimno... -5 było rano i teraz też troche na minusie jest... A ja sie czuje bleee.... już czuje @... wiec u mnie prezentu na swieta nie bedzie :(

Witam wszystkie staraczki :)

Ja tez ogloadam Top Model i tez jestem zadowolona z werdyktu jury :)
Ja sie wylamię z gangu Wro bo kibicuje Pauline, bardzo podoba mi się jej typ urody :)

Moj R sie pochorowal jakis wirus go dopadl nie wiem czy grypa pokarmowa czy co ale wymiotuje duzo i az glos mu zanikl prawie calkiem od tych wymiotow, martwie sie co najlepijej jesc w grypie pokarmowej i jak przywrócić glos wiecie moze?

Ja wlasnie skonczylam w pracy kawke pic i naszla mnie ochota na wafel z masa, chyba po pracy polece po skladniki i zrobie wieczorkiem, lubiecie?

4b7d6b11b7884_440.jpg

Big Child szkoda....ale przynamniej juz wiesz i mozesz sie przygotowac do kolenego cyklu. Buziak

jeera jak nie prezent na święta to owoc tych świąt!! głowa do góry:tak: a poza tym masz 1,5 tygodnia do dni płodnych z tego co widzę po suwaczku także jest jeszcze szansa na świąteczną fasolę!!! :tak:

ja się witam w czwartek :happy: za oknem śnieg.......

reklama
Hej dziewczynki, byłam na usg wszystko jest dobrze, prawdopodobnie jelito drażliwe czy nic takiego.
Pan mnie dokładnie ogladnął łącznie z podbrzuszem mówił ze macica, jajniki w porzadku i ze mam duze endometrium i ze miesiaczka zaraz przyjdzie, i ze ciaza to napewno nie jest. Takze czekam na @ i działam. Chyba kupie rowniez testy owu zeby zobaczyc czy ona u mnie wogole wystepuje.

Co do Top Models to ja jestem happy, bo Kasia mi juz na nerwac grała swoją pewnościa i zadartym noskiem.
A Paulina fajna dziewczyna no i Anią jestem zaskoczona, laski dały jej niezle w kosc ale zycie jej wynagrodzilo conieco :-D
Moje faworytki Paulina albo Ania.

Ale zimno na dworze, w ruch poszedł mój kożuszek ;-)

Ja tez tak zrobilam kupilam jeden raz w zyciu testy owulacyjne i BYLAM PEWNA ze wyjda pozytywne, bo ja przeciez DOKLADNIE wiedzialam kiedy mam owulke i zaden nie wyszedl pozytywny hehehehe, stad wizyta u lekarza i stymulacja bo ja nie miewalam owulki, teraz to wiem, bo te objawy ktore mialam w tym cyklu, byly tak intensywne, ze wiem ze wczesniej na pewno nie mialam owulacji.

malami dzialaj dzialaj, ja juz niedlugo tez zaczne, trzymam &&&&&&&&& za ciebie, oby sie udalo

dotka kiedys czeeeesto robilam te wafelki, ale mi przypomnialas dziecinstwo.... ;-)

Do góry