reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

zoszka poryczałam się ze śmiechu...BABO to wczas!!!! hahahaha
rozbroiłaś mnie tą kulką hahaha...
devi szkoda,że II kresek się kupić nie da:/
ja mojemu slipek nie kupuje bo zawsze je dostawał już mi się śmiać chce bo sam mowi,że pewnie je dostanie.będziemy obchodzić gwiazdę,Mikołaj przyjdzie tylko do mojej córki,ja w sumie na upartego to kupilam sobie emu i croscy na mikołaja:D
alarafa może fasola nie,ale jak nic JAŚ na sterydach hehe
malwinka i po coś robiła ...

No wiesz do jutro to już nie dużo czasu zostało ale jutro z rana zrobię jeszcze raz

reklama
zoszka poryczałam się ze śmiechu...BABO to wczas!!!! hahahaha
rozbroiłaś mnie tą kulką hahaha...
devi szkoda,że II kresek się kupić nie da:/
ja mojemu slipek nie kupuje bo zawsze je dostawał już mi się śmiać chce bo sam mowi,że pewnie je dostanie.będziemy obchodzić gwiazdę,Mikołaj przyjdzie tylko do mojej córki,ja w sumie na upartego to kupilam sobie emu i croscy na mikołaja:D
alarafa może fasola nie,ale jak nic JAŚ na sterydach hehe
malwinka i po coś robiła ...

Ciesze sie ze poprawilam Ci humor;D Sama sie tez z tego smialam ale nie przyszlo mi inne slowo do glowy;D

Malwinka a jaki test robilas? Z cuzloscia 10 czy 25? Nie wiadomo nic, jak robilas teraz to moglo nie wyjsc, moze z porannego by wyszlo... powtorz za pare dni dla pewnosci, glowa do gory!!

malwinka- według tableki masz jeszcze czas na test....poczekaj :)

A tak wogóle nie wiem co w tym takiego jest ale jak już dziewczyna zaciazy to bardzo szybko zwraca uwage zeby nie mowic 'fasolka' bo to juz dawno 'faolka'nie jest a mi sie wydaje ze takie fajne okreslenie. Jakos mi sie osttanio rzucilo ze kazda mloda ciezrana zwraca mi uwgae ze ona to juz zadnej faolki nie nosi bo jej dziecko ma juz 5,10 lub 15 cm....
Takie moje przemyslenie :/

zoszka nie wiem czy to akurat wiesz...ale jesli dodasz sobie kogoś do listy kontaktów (wchodzisz na nick- dodaj jako kontakt) to jak wejdziesz w różowy pasek na górze strony: szybkie menu ----otwórz okno kontaktów
to wyskoczą Ci aktualne osoby online.wiec teraz szybciutko zapraszaj sobie staraczki z tego wątku:) bo przecież nie bbędziesz szukać osób po kulce zielonej:)

a mnie tam sie podoba:) tak z żartem,w końcu lepsza fasolka niż zarodek:tak:
no ale w 9 miechu to smiesznie mówić fasolka jak dziecko waży 4kilo :-D:-D:-D
ale tak do póki się nie wyczuwa pierwszych ruchów fasolinka może być

zoszka nie wiem czy to akurat wiesz...ale jesli dodasz sobie kogoś do listy kontaktów (wchodzisz na nick- dodaj jako kontakt) to jak wejdziesz w różowy pasek na górze strony: szybkie menu ----otwórz okno kontaktów
to wyskoczą Ci aktualne osoby online.wiec teraz szybciutko zapraszaj sobie staraczki z tego wątku:) bo przecież nie bbędziesz szukać osób po kulce zielonej:)
Dziekuje CI bardzo, jakos nigdy nie postaralam sie zeby ogarnac caly ten mechanizm dzialania forum, bo zawsze brakuje mi czasu na samo czytanie, ale teraz juz to zrobie;)

reklama
Do góry