reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magda, pewnie tak :)

Soglam, pytania o zarobki to są najgorsze. I musisz wiedzieć ile firma może dać, a skąd niby masz to wiedzieć. To podobnie jak z dr przed nazwiskiem. Starasz się o pracę, więc ci odpowiada, a oni mówię, że nie stać ich na Ciebie, bo nie mogą dać tyle, ile wymaga dr... Nosz kurka...

reklama
malutka 1031 to najnizsza krajowa.
Wiesz nie mów mi ze teraz ci podniesli do 1700 czy wiecej bo w to nie wierze...
ja podaje teraz ze 1500ł zeby chociaz miec 2000 brutto
w poprzedniej pracy dostawąłm 2500 na reke ale umowa na 1/4 etatu i 300zł na umowie wiec wybór jest nieiwlki jak chcesz miec normalną kase...a wynegocjowac po okresie próbnym jakies normalne pieniądze jest wrecz niemozliwe...a kurde szanujmy się i jak nie jest to praca dodatkowo premiowana to nie podam ze chce najnizsza krajowa bo mi potem podniosą do 1300-1400 przy najlepszych wiatrach i wielkie chojraki bedą...

a ci podam dla przykładu ze w jednej firmie technologicznej na stanowisku recepcjonistki na okres próbny zaproponowali mi 1800zł na reke..wiec takie oferty są bo to wrocław i wiele mozliwosci...tylko szukanie zmudne...eh i gdyb nie ciąza to bym szukała do skutku i w koncu wynegocjowała swoje ale najbardziej frustrujące jest to ograniczenie czasowe jakie posiadam...

Ostatnia edycja:
malutka 1031 to najnizsza krajowa.
Wiesz nie mów mi ze teraz ci podniesli do 1700 czy wiecej bo w to nie wierze...

Nie wierzysz, a jednak zarabiam więcej niż ty podałaś... w tej firmie w której pracuje tak właśnie jest, że na okresie próbnym zarabia się wręcz ochłapy... ale jak przedłuzą umowę to dostaje się duzo duzo więcej...

No to miałas farta kochana,bo rzadko się tak zdarza i gratuluje zatem dobrej firmy...uwierz mi ze dosiwadczeniem wielu znajomych i swoim to we wrocku nie podnosza za wiele niestety...ale tyle ile wynegocjujesz na poczatku i potem moze jakas podwyzka...
gratki raz jeszcze...:):)

zresztą skończmy ten głupi temat bo mi tylko gule rosna na samą myśl tych wielkich panoszącyh się firm...dobrze że mam dodatkowo pomysł na siebie i zacznę go w koncu realizowac...i oleje tych wszystkich cwaniaków i wyzyskiwaczy...

Dziewczyny przekichane z ta praca, znalezc problem, kase dobra dostac problem i utrzymac stanowisko tez problem. Masakra! Ja po tytule magistra zaczelam zarabiac 1060zl na reke! Miodzio co nie.

dlatego ja zrezygnowałam ze studiów i przeniosłam się do policealnej:-D pomysł na siebie też mam i jak się uda to już w sierpniu zacznę go realizować:tak::-D

reklama
Do góry