reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A ja Wam powiem, że seks w ciąży jest tak przyjemny, że mhhh... Coś cudownego ;) Na jutro zapisałam się jeszcze do ginekologa, bo chcemy zobaczyć fasolkę... Następną wizytę mam jeszcze umówioną na 14 lipca... czy mam z niej zrezygnować skoro idziemy jutro? :D

reklama
Aerleda,o kurde siara, miala jakis kolor?
Ja kilka dni pod rzad w nocy sie budzilam i mialam wilgotna piers, ale bylam pewna ze mi sie przysnilo, wiec wczoraj spalam w koszulce i faktycznie mam plamke na wysokosci lewej piersi , taka lekko bezowa. Chyba to TO. Bleee siara :p
Moja ma kolor przezroczysty ale po wyschnięciu na bluzce zostaje plamka. Siedziałam sobie i coś pisałam i tak poczułam coś mokrego na prawej ręce, a że robię sobie wolne od cyckonoszy to ja patrze a tutaj plama na wysokości sutka. I palnęłam głośniej "Matko!! Mleko mi leci!!", mój facet oczy na mnie jak 5 złotych i zaszokowany odpowiada "A co młody już głoodny?!". Nawet nie wiedział jak zareagować XD
Poza tym ja to mam wrażenie, że moja ciąża się szybciej rozwija nie wiem takie odczucie jakieś dziwne.

A parę minut temu dostałam takiego bolesnego kopa, nawet już mój nie mógł małego uspokoić, rozchulał się w najlepsze.

Lovka kochana ja jestem z Tarnowa :) pisalam chyba 2 dni temu ;p A studiuje w Krakowie na uj ;) i tam dzisiaj tez nie bylo za pieknie ;/ Ehhh ja chce lato ;p i 30 czerwca juz !! ;p

She to moje okolice... ja z rzeszowa... i u mnie tez leje dzis cały dzien... i az mnie deprecha łapie bo na budowie nic znów nie porobimy sobie na zewnątrz...

Donia śliczne maleństwo ąz sie wzruszyłam jak zobaczyłam taką małą fasoleczkę... gratuluję :-)

Aelka ale twój brzusio z bobaskiem to juz mnie rozczulił na maxa... jeszcze bardziej gratuluję i podziwiam :-)

... i po cichu zazdroszczę... tym badziej, że dzis jednak dostaam @ ... i znow doł... a juz wczoraj prosiłam R, żeby dziś kupił test... :-(

Moniś nie załamuj się. Teraz czeka cię kolejny cykl starań i to cudownych starań.. :-) Na pewno nie długo się uda a może w tym cyklu.. Trzymam kciuki.!!

reklama
K&M jak się udało, to alkohol, w niedużych ilościach się nie dostanie do Dzidzi, bo ona jeszcze nie podłączona do Ciebie. Ja zaszłam 23 marca, w sensie wtedy doszło do zapłodnienia, a od 29 do 5 kwietnia brałam leki na grypę. Już nie mówię, że winko strzeliłam, jak przyszła niby @, 9 kwietnia. A Dzidzia miała już miesiąc i nic jej nie jest :)

Lovka, ja bym jednak poczekała do 14, jak nic się nie dzieje, jutro możecie nic nie zobaczyć jeszcze. O ile nie masz oporów przed zabraniem męża na dopochwowe...

Moniś, to następny cykl przed Wami, kolejne cudowne przytulanki i duuużo czułości :)

U mnie też wieje, ale deszczu ani kropli. A już tak sucho...

Do góry