reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
kurczaki a ja mam teraz zagwozdke bo tak w czwartek obrona - nie zakladam ze nie zalicze, wiec bedzie powod do oblewania, jutro moj tata ma imieniny Pawel w sobote mama robi tacie grilla imieninowego i kolejna okazja do wypicie za zdrowie taty i co ja tu wymysle aby sie wymigac? na testowania za wczesnie bo szykuje sie na 9-10 lipca z tym... a nie chce mowic ze sie staramy... oj oj

Dobrydzień dobrydzieeeeeń... :)
Witam babeczki!
Aelku ...Ty wiesz;-)Uwielbiam ten Twój brzuchol. Sama nie mogę się doczekać kiedy zacznie mój Junior dokazywać:) Przepowiadają mi chłopca hihihi
Madziu super ta bajeczka:-)
Moje szczęście właśnie wraca ze szpitala. Jutro ma operację . Dwa dni w szpitalu i go wypuszczają. Sama będę na tym badaniu i troszkę się denerwuję. Taki gamoń ze mnie ;)
Trzymam kciuki za testujące a dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~OOOOOOGROMNE

Dobrydzień dobrydzieeeeeń... :)
Witam babeczki!
Aelku ...Ty wiesz;-)Uwielbiam ten Twój brzuchol. Sama nie mogę się doczekać kiedy zacznie mój Junior dokazywać:) Przepowiadają mi chłopca hihihi
Madziu super ta bajeczka:-)
Moje szczęście właśnie wraca ze szpitala. Jutro ma operację . Dwa dni w szpitalu i go wypuszczają. Sama będę na tym badaniu i troszkę się denerwuję. Taki gamoń ze mnie ;)
Trzymam kciuki za testujące a dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~OOOOOOGROMNE

czekasz na ruchy tak jak ja....i my obie sie doczekamy.

Magduś jak się zaczniecie starać zobaczysz że szybciutko do nas dołączysz:)
Fiona ja chyba się popłaczę ze szczęścia jak poczuję :)
Fifka jaki wielki człowiek na tym zdjęciu;-) Rośnij rośnij zdrowe i duże :)
Właśnie zaczynam oglądać ten filmik zycie przed zyuciem więc znikam na troszkę.

Aerleda,o kurde siara, miala jakis kolor?
Ja kilka dni pod rzad w nocy sie budzilam i mialam wilgotna piers, ale bylam pewna ze mi sie przysnilo, wiec wczoraj spalam w koszulce i faktycznie mam plamke na wysokosci lewej piersi , taka lekko bezowa. Chyba to TO. Bleee siara :p

reklama
Fiona no co Ty.. czego Ty mi życzysz ciąży ? :-D daj mi pracę na umowę na stałe, fajną pensyjkę i nie ma sprawy mogę zaciążać :-)

Jestes tutaj to myslałam jak każda znas starasz sie o dzidzie.Jak nie masz pracy na stałe to masz racje czekaj na nia bo dzidzie tez czeba z czegos utrzymac.Ja dostałam umowe na stałe w lutym i dla tego
tez dopiero teraz zaczelismy staranka

Z tym ze znoa na ta prace nie mozna czekac do konca zycia

Do góry