reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Claudia - ktoś kiedyś powiedział, że dziecko nienarodzone nie umiera... Ono po prostu zmienia datę swoich narodzin ;)

Paluszku congratulations :*:*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
CLAUDUSIA bardzo mi przykro i bardzo mocno Cie tulę
LOVKA dawno mnie nie było i chyba nie miałam okazji, więc GRATULUJĘ

jak tam reszta zafasolkowanych??
Ael szukasz pracy?? czemu to tak? powinnas wypoczywac.

u mnie dzis 11 dc i lekarz zabronił sie bzykac ;( a ja mam taka ochotę!! a juz mowie dlaczego ;) w 5dc porobiłam sobie wszytkie badania hormonalne i wyszły książkowo ;) bardzo dobrze ;) dostałam tylko CLO na takie danie poweru pecherzykom... dzis robilismy badania ansienia mojego M i poprawiły się !!n lekarz był zadowolony... w porównaniu z ostatnimi to są duzo lepsze... no nie idealne ale jak na ansza sytuację to i tak dobre.... niestety ciągliwosc jest kiepska więc same nie dadzą sobie rady.... w środę albo w czwartek bede miała wykonaną inseminację ;) bardzo się ciesze ;)

w związku z tym ja tez szukam pracy... nie chce isc pozniej od razu na zwolnienie ale do momentu kiedy samopoczucie mi na to pozwoli. czas akonczyc prace dorywcze i znalezc cos na umowę....

za wszystkie staraczki i testujące na dniach trzymam kciuki :*

cześć dziewczynki:-D
miałam ambitny plan, żeby nadrobić to co naskrobałyście ale niestety poległam w połowie:sorry2::-D
działo się coś ciekawego? przybył ktoś nowy do grona staraczek? :-D
i jeszcze raz dzięki za wsparcie i ponowne ustawienie do pionu:-D

a ja zła na swojego.. wczoraj byliśmy oglądać buty, nie kupiliśmy, dziś M. pojechał z teściówką kupić te buty.. wrrrr. czuje się jakby to ona miała decydować w co się ma M. ubierać, już nie wiem, jak mam do niego dotrzeć..

Nie jest sponsorem musi zaakceptować wybór synka.. bo bez tego się chyba nie obejdzie i będzie chora..:/ mam nerwa jak nie wiem :-/

mijenak nadrabiaj ja trzymam mocno i dlatego nie pisze bo nie mam jak ;-)
Magd.a to dziwne nie rozumiem tego kompletnie, a gadalas z nim o tym? niech Ci powie wprost o co chodzi z tym zakupami, niech wie ze jest Ci z tym zle.

reklama
Nie chce z nim się kłocic o takie rzeczy.. niech robi co chce.. jest mi przykro.. że musi kwestie swojego ubioru z mama konsultować :-(

Do góry