reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

slogam ja ci mowie ze obydwie bedziemy miec chlopakow ;-)!!! musi tak byc ;-)
a ja przedchwilka dostalam prezent bo wlasnie mamy 2 rocznice slubu ;-) dostalam poduszke do spania z glosnikami i podlaczas mp3 i ci gra ;-) do snu ;-)

reklama
hehehe dobrze powiedziane:happy: no bo ja baranek jestem nooo w gorącej wodzie kompany:-D;-) pożyjemy zobaczymy:-D
dziękuję Wam wszystkim za rady i pomoc ;***
a teraz lulu bo rano do pracy:-( dobranoc kobietki:-D

Ostatnia edycja:
mijenka dobranoc ;-)
kasia jak sie czujesz ??martwie sie o ciebie ...<głaszcze> jestem strasznie ciekawa jak jutro tempka o 8 wpiszesz bo niewiem o ktorej wstac ;-)

dzieki Atanku za troske ale jutrzejsza tempka to raczej formalonosc :tak: jak czytalas na moim wykresie dzis podczas badania szyjki odkrylam pierwsze oznaki @ wiec mysle ze jutro przyjdzie :-(
a jak sie czuje-fizycznie:brzuch boli a psychicznie to juz sie chyba pogodzilamze ten cykl stracony
jutro mam wolne wiec pewnie wejde na skarb kolo 9-10

Nie zginęłam, jestem. Mąż mi z pracy wrócił i trzeba było zamienić parę słów chociaz ale taki bidula padnięty, że zasnął od razu a ja zapowiedziałam, że gwałt będzie rano jak nic. Nie dlatego, że owulka....dlatego, że mam ochotę i już, choć jedno z drugim dużo ma wspólnego.
O tych moich niespodziankach erotycznych dla P. napiszę innym razem.
Atan wszystkiego najlepszego, stu lat życia i jeszcze stu rocznic!:-)
mijenka nie napalaj się kobieto tak bo pogorszysz sprawę. :tak:

dostal duzyyyy recznik lecha druzyny pilkarskiej pilke plazowa lecha i taka mate do samochodu ktora na plyte rozdziercza kladziesz i telefon ani klucze nie spadaja taka antyposlizgowa tez lecha;-)

oo to sobie z moim chłopem ręce moga podać. P co prawda tylko Lechowi kibicuje bo mają z nim sztame czy coś. Nie znam się za bardzo, wiem tyle co przez przypadek usłyszy.
Atanku a Twój M. też klęczy przed telewizorem jak jest mecz?

reklama
Lech Poznań... Hm no my tyż za tym jesteśmy ;D tzn mój mąż, bo ja to kobieta to się nie znam. A poza tym szczerze mówiąc niedawno się dowiedziałam co to SPALONY jest ;D

Do góry