reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

slogam ja ci mowie ze obydwie bedziemy miec chlopakow ;-)!!! musi tak byc ;-)
a ja przedchwilka dostalam prezent bo wlasnie mamy 2 rocznice slubu ;-) dostalam poduszke do spania z glosnikami i podlaczas mp3 i ci gra ;-) do snu ;-)

reklama
hehehe dobrze powiedziane:happy: no bo ja baranek jestem nooo w gorącej wodzie kompany:-D;-) pożyjemy zobaczymy:-D
dziękuję Wam wszystkim za rady i pomoc ;***
a teraz lulu bo rano do pracy:-( dobranoc kobietki:-D

Ostatnia edycja:
mijenka dobranoc ;-)
kasia jak sie czujesz ??martwie sie o ciebie ...<głaszcze> jestem strasznie ciekawa jak jutro tempka o 8 wpiszesz bo niewiem o ktorej wstac ;-)

dzieki Atanku za troske ale jutrzejsza tempka to raczej formalonosc :tak: jak czytalas na moim wykresie dzis podczas badania szyjki odkrylam pierwsze oznaki @ wiec mysle ze jutro przyjdzie :-(
a jak sie czuje-fizycznie:brzuch boli a psychicznie to juz sie chyba pogodzilamze ten cykl stracony
jutro mam wolne wiec pewnie wejde na skarb kolo 9-10

Nie zginęłam, jestem. Mąż mi z pracy wrócił i trzeba było zamienić parę słów chociaz ale taki bidula padnięty, że zasnął od razu a ja zapowiedziałam, że gwałt będzie rano jak nic. Nie dlatego, że owulka....dlatego, że mam ochotę i już, choć jedno z drugim dużo ma wspólnego.
O tych moich niespodziankach erotycznych dla P. napiszę innym razem.
Atan wszystkiego najlepszego, stu lat życia i jeszcze stu rocznic!:-)
mijenka nie napalaj się kobieto tak bo pogorszysz sprawę. :tak:

dostal duzyyyy recznik lecha druzyny pilkarskiej pilke plazowa lecha i taka mate do samochodu ktora na plyte rozdziercza kladziesz i telefon ani klucze nie spadaja taka antyposlizgowa tez lecha;-)

oo to sobie z moim chłopem ręce moga podać. P co prawda tylko Lechowi kibicuje bo mają z nim sztame czy coś. Nie znam się za bardzo, wiem tyle co przez przypadek usłyszy.
Atanku a Twój M. też klęczy przed telewizorem jak jest mecz?

reklama
Lech Poznań... Hm no my tyż za tym jesteśmy ;D tzn mój mąż, bo ja to kobieta to się nie znam. A poza tym szczerze mówiąc niedawno się dowiedziałam co to SPALONY jest ;D

Do góry