reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

aa spalony.. Wiedzieć co to wiedziałam już dawno ale za cholere wyczaic tego nie potrafie podczas gry. Gapie się i gapie i dopiero jak w zwolnionym tępie leci to widze i drę się SPALONYYYYY był:-)

reklama
ja czasem jak P. ogląda a ja przy lapku siezę to tak zerknę od czasu do czasu. Ot no takie te nasze chłopy pospolite....meczyk, piwko, relaks...ale za to jakie kochane :-)
Dobra dziewczyny ja uciekam lulu bo się muszę wyspać a znając życie to od 6 robotników pod oknem będę mała.
Dobrej nocy:-)

Ja to wredna baba, bo zawsze jak jest mecz, to mówię, że po meczu jedziemy do moich rodziców coś podać niby, a on nie chce teściowej 'chuchać' piwem :D

Nic dziewczynki, lecę do małżonka się wtulić z bobaskiem, bo nam tata jeszcze ucieknie z wyrka ;D A jutro mnie czekają zwroty w kiosku :/ Chyba wyręczę się teściową, bo nie mam nerwów do tej roboty ...

Dzień dobry dziewczyny :-) widzę,że rozmowa nocna świetna :-)
soglam- też po kształcie brzusia wróżę dwa jąderka :-)

Atan wszystkiego najlepszego ! jeszcze wielu takich rocznic :-)

Co do piłki nożnej mój M. żadnej polskiej drużynie nie kibicuje ;-) także z tym mam luz ;-) FB Barca pooglada czasem :-)

Wy musicie wiedzieć co to spalony :-D niestety w Footballu .. ja żeby być obeznana w grze muszę wiedzieć duużo dużo więcej :-D hahaha

Witam kichane babeczki po długim weekendzie.
Niestety nie miałam ze sobą neta, wiec niewiem co tu sie dzieje:-). Jakies nowe fasolki? witam nowe staraczki.
ATAN-GRATULACJE! POWODZENIA I DUŻo, dużo ZDROWIA DLA CIEBIE I FASOLKI!!!

Nam weekend tak strasznie przeleciał szybko... buu... no i czekam na owulke bo jak narazie to chyba nie było .... więc czekam nadal. Trzymajcie kciuki.
Ps. wykres na skarbmamy uzupełniony.

Miłego dnia!!!

Witam Laseczki :) slońce dzis za oknem mam piekne, ale do pracy ciezko sie wybrac po tylu dniach wolnego... my mamy tez niedlugo rocznice slubu i musze pomyslec nad prezentem dla M. moze cos podpowiecie?
M. wczoraj stanla na wysokosci zadania i zacignal mnie do łozka sam, ;) hihi
milenko ale nie denewruj sie na swojego bo moj norlamie w tygodniu jak wraca z pracy zmeczony to tez nie jest codziennie jak to ktoras pisala bunga bunga :) masz sprarcie wiec i tak nie jest zle, a moze zapros go aby Ci wtedy pomógł? moze to na niego zadziala ?

reklama
Cześć dziewczynki...

Pierwszy dzień w pracy po długim weekendzie... :-( z miłą chęcią bym jeszcze poleniuchowała, ale cóż...

Do góry