reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Plan alarmowy odwołany, jutro wykres zakłócony przez Kasię.natkę :-D bo mnie wystraszyła,że nie widzi wykresu :-D

Atan.. właśnie miałaś wszystko widzieć, Kasia mnie wystraszyła,że nie widzi mojego wykresu ;-) ,że nie uzupełniony :-)

reklama
I zadna nie laczy sie z emna w bolu ze bede sama cala noc...ehh tylko znow o wykresach sobie tu rozmawiaja ;p Magd.a przywoluje cie do porzadu ;p

kasia zakrecona bo sie boi co z nia jest czy @ czy fasolka ;-) ja mysle ze fasolka mi tez spadala tempka wiec niema co sie martwic chyba ze jutro calkowicie spadnie ... ale ma nie spadac chce by miala czerwcowa fasolke ;-)
she a ktory dc masz?? bo masz miec za 4 dni fasolke ??czy mi sie zle wydaje ?/ wiec mozesz spac spokojnie sama maz nie potrzebny ale lacze sie w bolu ja czesto zdaza sie ze spie sama bo jade do rodzicow a moj do domku swojego tqak czasem jest ;-) bedzie dobrze <głaszcze> maz wlasnie przyszedl ;-)

she przepraszam,zachowałam się jak gówniarz:zawstydzona/y: :-D

She, mój też ma świra na punkcie pończoch :-) ale ja jeszcze nigdy się mu nie pokazałam.. bo nie mam ;-) she, pomyśl ,że masz caaałe łóżko dla siebie ;-) a teraz niech fasolka odpoczywa Twoja ;-) możecie spokojnie spać :-)

Magd.a zostaje Ci wybaczone :D ohhh mam nadzieje ze z ta fasolinka to wywrozysz :D A moj kochany J pracuje za granica :D Viennaa ;p ehehe A ponczochy ajj kochana zmykaj jutro do sklepu i kupuj :D Jest super :D My sobie eksperymentujemy i uwielbiamy umilac igraszki :D Mamy miliony wsponien cudownych :DTyle pomyslow juz zrealizowanych a jeszcze tyle przed nami :D Absolutnie u nas nie mozna mowic o rutynie :D:D

reklama
Nie wiem,z M. jeszcze nie bawiliśmy się w role.. pończochy pewnie byłyby fajnym dodatkiem , ale nie wiem boje si,ę,że będą moje nogi jak szynka wyglądać :-(

Do góry