reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

mijenka a ile się szykować można. Przyjdzie,weźmie, przytuli, pocałuje zapali papierocha . Git majonez!:-)
Mnie lewy cycek boli ale to z innego powodu...

reklama
Dziewczyny mnie tez pobolewa podbrzusze caly czas... juz chyba z 2 tydnie prawie non stop... niby gin powiedziała ze narazie nie ma sie czym denerwowac tylko wziac lutke i czekac na @ nawet do 2 tyg. wiec czekałam, ale dzis znów zaczeło sie plamienie i to po tym jak sie z R przytulalismy... i nie wiem... jakies złe przeczucia mam :-(

Dziurko tez tak cały czas myslałam, ale dzis znów to plamienie... to juz 3 raz... a @ jak nie bylo tak nie ma... ech musze poczekac jeszcze tydzien zeby ewentualnie zatestowac...

a dziewczyny mam pytanie... czy któras z zafasolkowanych zauwazyla u siebie moze probemy z cera zaraz po zafasolkowaniu?

przepraszam ze nic nie pisze ale M, mi tu sugeruje ze powinnam juz odejsc od tego kompa i isc do lozka z nim :) wiec papa
i owocnej nocki dla strajacych
cierpliwosci dla testujacych
i spokojnych dla zaciazonych

a plamisz mocno bo my kiedys tak zaszaleli ze potem zqaczelam plamic ale na nastepny dzien nic juz wiecej nie bylo tylko po prostu cos podraznil i tak wyszlo ;-)ale hnic nie bolalo wiec niewiem jak ci pomoc...
mi dzis wyszedl pierwszy pryszcz od 5 tygodni

reklama
Do góry