reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

monis mnie ciężko ocenić, bo nic takiego nie zauważyłam ;) Ale mój mąż powtarza, że odkąd jestem w ciąży jestem coraz piękniejsza... :p W ogóle oprócz tego, że trochę kuje podbrzusze to czuję się świetnie ;D Dużo jem różności ;)
mijenka rozepnij guziczek od bluzki, albo stań wprost przed nim tyłem nachylając się 'po coś' w obcisłych spodniach, albo spódniczce. Na mojego działa... ;D

reklama
Nie, Atanku to nie było z ostrego sexu po podraznieniu, bo kochalismy sie normalnie bez zadnych ekscesów... a troche tej krwi jednak było... ze znów myskałam ze @, ale teraz wieczorem znów czysto...

Atanku a plecy cie nie bolały czasem - krzyze czy okolice nerek?

tam mnie nic nie boli i nie bolalo ;-) na szczescie zaczelam pierwszy objaw ze cos sie dzieje gdy szybko z nad biurka wstalam w pracy to mnie wtedy zakulo mocno i musze powoli wstawac z lozka i z krzesla a tak to w srode zapachy mnie zaczely lekko denerwowac wyczulony wech mam a w piatek ulubiona zupa mi nie smakowala i placek smakowal jak piasek .... wiec wiedzialam ze cos nie tak zwlaszcza ze juz mialam jedna bete ;-)wtedy zrobiona w srode ale wyniki dopiero po 15;30 wiec dopiero potem skojarzylam ze ten wech moze byc od ciazy a i strasznie mi smakuja od tygodnia lody waniliowe moglabym je jesc ciagle a tak niemam na nic apetytu i jestem troszke senna ciezko sie rano wstaje...do 11 chodze przymulona w pracy nie moge sie obudzic

Magda ja ci bede zyczyc najwspanialszej wymarzonej nocy z superowymi snami ;-) i by zaden sasiad ci nie przeszkadzal w sennych rozkoszach ;-)

Magd.a ja bede miec samotna noc!! Bez mojego J ;((( ehh

A jesli chodzi o przytulanie to my jestesmy seksoholikami i zadnego z nas nie trzeba namawiac :D Moj J np uwielbia jak przyjde z kapieli w reczniczku cala mokra i jeszcze np nasmarowana oliwka :D Albo jak przyhcodze w ponczochach :D Uwielbiam ponczochy :D

Atan dziękuję :-) sąsiad grzecznie leży obok mnie z lapkiem, także mam nadzieję,że da mi spać :-p :-) wyglądamy jak rodzina pracocholików :-) z tymki laptopami :-D

ps. dziewczyny ze skarbu widzicie moj wykres uzupelniony?

reklama
Do góry