reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan bo one liczą od dnia miesiączki i na razie tego się trzymaj, a USG zweryfikuje wiek ciąży i na tej podstawie będziesz miała wyznaczony termin porodu'
kiedy masz wizytę u gina?

reklama
dziura ja juz mam tak ze w calym miesiacu rozmyslam o dzidzi pare dni przed okresem... ale rozczarowanie zawsze jest ... posmutam jeden dzien i pozniej hej do przodu usmiech na twarzy i w serduchu ponownie ;d

She nie łam sie, będzie dobrze. Ja mam dziś gwałt na małżu przeprowadzić także kto wie...:-)
Słuchaj no a badania jakies robiłaś? I jesli mozna wiedzieć to skąd jesteś?Bo może akurat blisko siebie mieszkamy..

Atan jak jesteś cierpliwa to czekaj jeszcze ze 2 tyg. ale jak Cię znam to chcesz już wiedzieć, więc idź, zobaczysz ciałko żółte i czy sie dobrze zagnieździł, ja już w 5 tyg. widziałam mały groszek :)

ale test beta byl na 3 i 4 tydzien wiec mysle ze bym poszla ze spokojem za tydzien po urlopie nie plamie tylko mnie kuje podbrzusze co jakis czas a jutro zalatwiam medicover :-)o 12 sie umowilam wiec na gwalt nie bede biec jutro za tydzien moze bedzie widac pecherzyk :-)a teraz to mysle ze on sie dopiero zagniezdza :-)
zastanawiam sie tak kiedy moglo dojsc do zaplodnienia ...ktory stosunek byl owocny :-)

She to nie tak daleko znowu. Ja jestem z Ostrowca.:-)
My juz na kompleciku byliśmy i niby wszystko jest ok także działamy i czekamy....na spokojnie

Wiecie co, nudzi mi się chyba bardzo bo zaczęłam czytać wszystkie posty staraczek od początku,na razie jestem na 262 stronie:-)

reklama
brawo ja wczesniejszych gdy przyszlam tu 3 miesiace temu nie przeczytalam milefgo czytania moze na urlopie tez przeczytam na chwile ustal bol wiec ide sie spakowac co ze soba zabrac :-)

Do góry