reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan bo one liczą od dnia miesiączki i na razie tego się trzymaj, a USG zweryfikuje wiek ciąży i na tej podstawie będziesz miała wyznaczony termin porodu'
kiedy masz wizytę u gina?

reklama
dziura ja juz mam tak ze w calym miesiacu rozmyslam o dzidzi pare dni przed okresem... ale rozczarowanie zawsze jest ... posmutam jeden dzien i pozniej hej do przodu usmiech na twarzy i w serduchu ponownie ;d

She nie łam sie, będzie dobrze. Ja mam dziś gwałt na małżu przeprowadzić także kto wie...:-)
Słuchaj no a badania jakies robiłaś? I jesli mozna wiedzieć to skąd jesteś?Bo może akurat blisko siebie mieszkamy..

Atan jak jesteś cierpliwa to czekaj jeszcze ze 2 tyg. ale jak Cię znam to chcesz już wiedzieć, więc idź, zobaczysz ciałko żółte i czy sie dobrze zagnieździł, ja już w 5 tyg. widziałam mały groszek :)

ale test beta byl na 3 i 4 tydzien wiec mysle ze bym poszla ze spokojem za tydzien po urlopie nie plamie tylko mnie kuje podbrzusze co jakis czas a jutro zalatwiam medicover :-)o 12 sie umowilam wiec na gwalt nie bede biec jutro za tydzien moze bedzie widac pecherzyk :-)a teraz to mysle ze on sie dopiero zagniezdza :-)
zastanawiam sie tak kiedy moglo dojsc do zaplodnienia ...ktory stosunek byl owocny :-)

She to nie tak daleko znowu. Ja jestem z Ostrowca.:-)
My juz na kompleciku byliśmy i niby wszystko jest ok także działamy i czekamy....na spokojnie

Wiecie co, nudzi mi się chyba bardzo bo zaczęłam czytać wszystkie posty staraczek od początku,na razie jestem na 262 stronie:-)

reklama
brawo ja wczesniejszych gdy przyszlam tu 3 miesiace temu nie przeczytalam milefgo czytania moze na urlopie tez przeczytam na chwile ustal bol wiec ide sie spakowac co ze soba zabrac :-)

Do góry