reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a dziura w skarpecie zafasolkowała na łące w lecie :-D

nie ma trudych rymow :-)

dziura to jest zdjecie jak przestawila sie Donia w opisach samej siebie ;-) dlatego ciesze sie ze wstawila zdjecie i nie marudzi juz :-)

reklama
Dziuraweczko już mam ;)))) Działaj działaj :D:D:D:D
Magduś nie strasz ;D Wiesz ja mam troszkę tłuszczykowego brzusia i tak się zastanawiam na ile to brzunio dzidziolowy a na ile pasibrzucha:-)
Doniu to powodzenia:)

na łace......czyżby proroctwo?:-)
P. ma jutro wolne i cos przebąkiwał, że może byś my tak na jakiegoś grilla skoczyli nad rzekę. Ale tam łaka jest...Ha!....:-)

Ostatnia edycja:
Iwasku dziekuje ;-) ale czekalam na ten wierszyk dlugo ;-) od czwartku ;-) hihi ;-) dziekuje dziekuje ;-) wiesz jak ja sie ciesze ze mam fasoleczke i ze testy wyszly wczesniej bo normalnie jutro dopiero termin @ ;-) ktorej nie bedzie ;-)
Iwasku a jak ty sie czujesz ?? nadal zastrzyki ?? kiedy nastepna wizyta u ginka ??

donia i mineralna śliczne brzuszkki ;-) ja mam wiekszy ;-) ciekawe jaki bedzie duzy calkowicie ;-)

donia ja jestem teraz w trakcie owu. także rozumiesz.....A potem będę testowała 12 lipca juz po raz 23. Tego 12 mam wizytę u gina ale zapowiedział, że zawsze przed wizyta mam sie testować bo on jeśli ciąża młoda to może nie zauważyć albo może nie być pewny czy to na pewno to.:-)

A ja bede testowac za 4 dni ;D Chociaz juz mnie korci zeby sprawdzic co i jak ;p Ale nie chce sie nakrecac zeby pozniej sie nie rozczarowac po raz hmmm 16 ?

moze mi ktos wytlumaczyc te tygodnie bo ja juz niewiem w ktorym jestem ... bo zakladam karte ciazy na skarb mamy i wogle nie kumam pokazala mi ze mam 6 tydzien ...

reklama
Nie wiem She jak Ty, ale ja to się tak przyzwyczaiła do testowania, że z każdym kolejnym razem podchodze do tego spokojnie...przynajmniej spokojniej niż kiedyś. po 23 cyklach człowiek się..hm..uodparnia na płonne nadzieje.

Do góry