reklama
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
na łace......czyżby proroctwo?:-)
P. ma jutro wolne i cos przebąkiwał, że może byś my tak na jakiegoś grilla skoczyli nad rzekę. Ale tam łaka jest...Ha!....:-)
P. ma jutro wolne i cos przebąkiwał, że może byś my tak na jakiegoś grilla skoczyli nad rzekę. Ale tam łaka jest...Ha!....:-)
Ostatnia edycja:
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Iwasku dziekuje ;-) ale czekalam na ten wierszyk dlugo ;-) od czwartku ;-) hihi ;-) dziekuje dziekuje ;-) wiesz jak ja sie ciesze ze mam fasoleczke i ze testy wyszly wczesniej bo normalnie jutro dopiero termin @ ;-) ktorej nie bedzie ;-)
Iwasku a jak ty sie czujesz ?? nadal zastrzyki ?? kiedy nastepna wizyta u ginka ??
donia i mineralna śliczne brzuszkki ;-) ja mam wiekszy ;-) ciekawe jaki bedzie duzy calkowicie ;-)
Iwasku a jak ty sie czujesz ?? nadal zastrzyki ?? kiedy nastepna wizyta u ginka ??
donia i mineralna śliczne brzuszkki ;-) ja mam wiekszy ;-) ciekawe jaki bedzie duzy calkowicie ;-)
donia 1980
Fanka BB :)
dziura a Ty kiedy testujesz?
dziewczyny moze zrobicie znowu liste testujacych, ja typuje Magde lub Klari
dziewczyny moze zrobicie znowu liste testujacych, ja typuje Magde lub Klari
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
donia ja jestem teraz w trakcie owu. także rozumiesz.....A potem będę testowała 12 lipca juz po raz 23. Tego 12 mam wizytę u gina ale zapowiedział, że zawsze przed wizyta mam sie testować bo on jeśli ciąża młoda to może nie zauważyć albo może nie być pewny czy to na pewno to.:-)
reklama
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Nie wiem She jak Ty, ale ja to się tak przyzwyczaiła do testowania, że z każdym kolejnym razem podchodze do tego spokojnie...przynajmniej spokojniej niż kiedyś. po 23 cyklach człowiek się..hm..uodparnia na płonne nadzieje.
Podziel się: